Είδα τη Κυριακή ένα video στο YouTube όπου βασάνιζαν ένα ζώο, επίσης αυτά τα άτομα είχαν τραβήξει video 3 άτομα με δυσκολίες σε θέματα ψυχικής υγείας όπου τον ένα ανήλικο τον είχαν να περιγράφει σεξουαλική πράξη που του κάνει συχνά κάποιος, και σε 2 άλλα video το έχουν βάλει να κατουράει ένα παράθυρο και κάνουν ζουμ στο γεννητικό του όργανο (και μόνο στην ιδέα ότι αυτά που λέει το παιδί είναι αλήθεια – εκεί βασικά έχω κολλήσει) , στους άλλους δύο τους λένε διάφορα ώστε να γελάνε με τις απαντήσεις και τις συμπεριφορές.
Δεν μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου παιδιά από εκεί αν και έστειλα τα βίντεο στο χαμόγελο του παιδιού που έχουν εμπειρία να δουν τι συμβαίνει. Συνέχεια εύχομαι να είναι μια φάρσα, αλλά ψάχνοντας και άλλα βίντεο είναι σίγουρο ότι τα 2 άτομα όντως έχουν κάποιες δυσκολίες σε θέματα ψυχικής υγείας, και το ζώο που κακοποιούσαν δεν με κάνει και πολύ σίγουρη ότι πρόκειται για πλάκα… (και για το ζώο έχω στείλει email σε φιλοζωικές αλλά σιγά μην ασχοληθούν…)
Η ψευδαίσθηση ότι ήμουν καλύτερα διαλύθηκε πάλι, δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τη σκέψη ότι έχω ευθύνη έστω απέναντι στο παιδί να μάθω τι συμβαίνει και να το βοηθήσω παρότι έστειλα το email, στο μάθημα που γράφω τη Τετάρτη με βλέπω αντί να απαντάω στις ερωτήσεις να γράφω για αυτό χεχε (μ’ αρέσει που προσπαθώ να κάνω και χιούμορ τρομάρα μου)