Τα πάντα είναι θέμα μυαλού τελικά...
Καλημέρα,έίμαι εντελώς καινούρια στο φόρουμ.Είχα γράψει περίπου πριν από μία εβδομάδα, ακριβώς όταν ξεκίνησα δίαιτα δηλαδή.Ήμουν 80 κιλά τουλάχιστον έτσι νόμιζα αλλά όταν ζυγίστηκα στη διαιτολόγο μου είδα πως με λίγο που είχα προσέξει τη διατροφή μου ήμουν 78.Μετά ααπό μερικές ημέρες δίαιτα έχω κατέβει κι άλλο...Θέλω να σας πω πως η καλύτερη λύση για όλους είναι να μην επιδιώκουμε το αδυνάτισμα αλλά να επιδιώκουμε να μάθουμε να τρεφόμαστε σωστά.Εγώ μόλις παγίωσα σαν τρόπο ζωής το σωστό φαγητό, χωρίς δίαιτα έχασα ήδη δυο κιλά.Χωρίς άγχος ξεκίνησα δίαιτα με διαιτολόγο που πάνω΄από όλα ξέρει να φτιάχνει πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες μου. Κάθε μέρα ελαφραίνω επειδή δεν έχω αγχωθεί και απ΄λώς ακολουθώ τη διατροφή που μου ταιριάζει, μου δίνει δύναμη και με κάνει να αισθάνομαι υγιής πάνω από όλα.Αρα, βγάλτε από το μυαλό σας "μαγικούς τρόπους", χάπια, δίαιτες ςξπρές και απλώς χαλαρώστε και βρείτε το σωστό σύμβουλο όπου θα μπορέσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.Ένα κιλό τη βδομάδα είναι μεγάλο επίτευγμα και μέχρι το καλοκαίρι το σώμα μας θα έχει βρει τους ρυθμούς του...Μπορούμε και μάλιστα άνετα...!!!!