BOΥΛΙΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ SOS
Γειά σας! Είναι λίγες μέρες που ανακάλυψα το συγκεκριμένο forum και έτσι για πρώτη φορά θα μιλήσω για το πρόβλημα μου, 7 χρόνια τώρα με βασανίζει, δεν το έχει καταλάβει κανείς, δεν έχω αφήσει να το καταλάβει κανείς, ούτε οι συνάδελφοι στη δουλειά, ούτε σπίτι, ούτε κανείς. Η ειδικότητα μου τελειώνωντας την πριν 6 χρόνια Χαροκόπειο Σχολή είναι κλινική διαιτολογία. και εδώ είναι και η ειρωνία της υπόθεσης, να διδάσκω την σωστή διατροφή και καλή υγεία και εγώ να είμαι σε κατάσταση απελπιστική. δεν ξέρω , ούτε και θυμάμαι πως ξεκίνησε, πάντα ήμουν αδύνατη και δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα βάρους. απο τότε λοιπόν ζω με την φίλη μου την βουλιμία, κάθε μέρα τρώω και εν συνεχεία προκαλώ εμετό. κάθε μέρα λέω θα είναι η τελευταία και πάλι τα ίδια. ο άντρας μου δεν έχει καταλάβει τίποτα, τα κάνω όλα γρήγορα και αθότυβα και ίσως αυτό φταίει που δεν με έχει πάρει χαμπάρι. στο τέλος κάθε επεισοδίου νώθω αηδία για τον εαυτό μου, τύψεις που ξοδεύω χρήματα για αγαθά που αποβάλω ενώ κάποιοι δεν έχουν να φάνε και μετά πέφτει η ψυχολογία μου και δεν θέλω κανέναν και τίποτα. θέλω επίσης να κάνω ένα παιδάκι και δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω μία τέτοια κατάσταση με μία ψυχή μέσα μου. ούτε συζήτηση για μα πάω σε κάποιον ειδικό ή να μιλήσω σε κοντινούς μου, θα προκαλέσω σάλο και πανικό γι΄αυτό και τα λέω εδώ μέσα.δοκίμασα πριν λίγους μήνες με ένα βιβλίο για την βουλιμία και τη είχα κόψει την άτιμη για 15 μέρες άλλα πάλι υπέπεσα!
περιμένω απαντήσεις και κάποια ψυχολογική βοήθεια ευχαριστώ