Είμαι δειλή και άτολμη!και.....
Γεία σε όλες και όλους με λένε Πηνελόπη , διαβάζω αυτό το φόρουμ εδώ και περίπου ένα χρόνο, αλλά ποτέ δεν βρήκα το κουράγιο να ανοίξω την καρδιά μου σε κανένα.
Είμαι 32 χρονών παχύσαρκη 72 κιλά και πάααααρα πολύ κοντή1'52 εκατοστά,όλη μου τη ζωή έκανα δίαιτα, τα λιγότερα κιλά που έχω φτάσει ποτέ είναι 61 μετά από ένα σοβαρό γυναικολογικό χειρουργείο που έκαναπριν 1 χρόνο. Ζηλεύω όποια κοπέλα είναι αδύνατη και ψηλή. Έχω χάλια διάθεση και απίστευτη μοναξιά.Ο φίλος μου έχει πολύ διαφορετικό γούστο στις γυναίκες, όταν
βλέπει κάποια με ωραίο σώμα καρφώνεται, μου πετάει πολλές μπηχτές για το βάρος και το ύψος μου, μένει μαζί μου γιατί του μαγειρεύω και του κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι και έχει κάποιον για το σπίτι, εγώ μένω μαζί του γιατί δεν βγάζω αρκετά χρήματα να μείνω μόνη μου. Η αυτοπεποίθησή μου είναι στα πατώματα, δεν έχω κέφι για τίποτα, κάθομαι στο σπίτι μετά τη δουλειά. Θαυμάζω όλες εσάς που βλέπετε τη ζωή με αισιοδοξία, κάνω λοιπόν αυτό το βήμα και έρχομαι κοντά σας ΔΙΧΩΣ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΛΜΗ, θέλω να αγαπήσω ξανά τον εαυτό μου!Δεν έχω φίλες και ελπίζω να αποκτήσω εδώ!(συγνώμη για το συναίσθημα αλλά οι ορμόνες μου δεν είναι ακόμη εντάξει και όλο κλαίω)