Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by lostdora
Σας παρακαλω ας μου πει καποια πως να βαζω αρθρα η οτιδηποτε αλλο .(ξερω η νεα μου νονα θα με βοηθησει)
Έλα βαφτιστήρι μου να σου μεταλαμπαδεύσω τα μεταλαμπαδευμένα μου! --->
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (INSERT A HYPERLINK)
Είμαστε στη σελίδα post reply κι ακριβώς πάνω από το πλαίσιο κειμένου έχει ένα εικονίδιο σαν υδρόγειο σφαίρα(το πέμπτο στη σειρά από αριστερά).
Μόλις το επιλέξεις σου ανοίγει μια μπάρα ψηλά που σ'ενημερώνει πως αν θέλεις να επιτρέψεις τα παράθυρα δέσμης ενεργειών,πρέπει να κάνεις κλικ πάνω της.
Εσύ το κάνεις κι επιλέγεις μετά "Προσωρινή άρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών",οπότε και σου ανοίγει ένα άλλο παραθυράκι επάνω αριστερά,
στο πλαίσιο του οποίου επικολλείς τον υπερσύνδεσμο που αντέγραψες ή γράφεις ένα δικό σου κείμενο,
ό,τι τέλος πάντων θέλεις να φαίνεται στο ευρύτερο κείμενο του ποστ σου.(π.χ. εγώ βάζω τίτλο άρθρου ή τραγουδιού,ενώ άλλοι βάζουν τον ίδιο τον υπερσύνδεσμο)
Μετά πατάς ΟΚ και στο ίδιο παραθυράκι σου ζητάει τώρα τον υπερσύνδεσμο,που έχεις αντιγράψει ήδη και τώρα εδώ επικολλείς.Τέλος,πατάς και πάλι ΟΚ.
(σου βγάζει http:/ σε μπλε χρώμα για να συνεχίσεις εσύ το υπόλοιπο,αλλά επειδή ήδη περιέχεται στην αντιγραφή σου,το σβήνεις απλά κι επικολλείς)
Σημείωση:1)Να έχεις ήδη αντιγράψει τον αυθεντικό υπερσύνδεσμο,πριν ξεκινήσεις την εδώ διαδικασία
2)Να έχεις τον κέρσορα στο επιθυμητό σημείο του κειμένου πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία,ώστε να ενσωματωθεί ο υπερσύνδεσμος στη σωστή θέση.
ʼντε!Είμαστε όλο μάτια και αφτιά!Για να δούμε τι θα δούμε! :)