Καλησπέρα. Ανακάλυψα σήμερα το forum και αποφάσισα να γίνω μέλος για να ρωτήσω τη γνώμη σας.
Είμαι 26 χρονών, 1.75 και πάντα είχα περίεργη σχέση με το φαγητό. Δεν άντεχα να τρώω κρέας για πολλά χρόνια, το ξεπέρασα όμως σταδιακά. Σαν έφηβος ήμουν πολύ αδύνατος, αλλά και αυτό το ξεπέρασα. Εδώ και μερικούς μήνες όμως, άρχισα να νιώθω αηδία για το φαγητό, και πίεζα τον εαυτό μου να φάει. Δεν άντεχα να τρώω κρέας και γλυκά ενώ όταν έτρωγα, ένιωθα οτι παραβιάζω το σώμα μου. Δεν προκάλεσα ποτέ εμετό, γενικά, προσπάθώ να διατηρώ τον έλεγχο. Ωστόσο, τα παραπάνω με οδήγησαν στο να τρώω όλο και λιγότερο κατά τη διάρκεια της μέρας, με αποτέλεσμα να χάσω σε ένα μήνα 8 κιλά. Ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 59. Σοκαρίστηκα και άρχισα να ανησυχώ. Οι γνωστοί μου μου έλεγαν οτι έχω αδυνατήσει αλλά δεν έδινα σημασία, βαθιά μέσα μου νομίζω οτι χαιρόμουν κιόλας. Τώρα όμως όχι. Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό, αλλά πρώτα ήθελα τη γνώμη σας. Φυσικά δεν περιμένω ιατρική γνωμάτευση, απλά δυο λέξεις από ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα από μένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νίκος