Δίαιτα και έντονη γυμναστική....
Γεια σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στον αγώνα. Σας γράφω την προσωπική μου εμπειρία, μήπως και γλιτώσει κανένας άλλος....Είμαι 1,67 και 65 κιλά αυτό το διάστημα. Πέρσι που ξεκίνησε το πρόβλημα μου ήμουν 68.
Λοιπόν ας κάνω μια σύντομη αναφορά στα προηγούμενα. Είμαι 26 πλέον και από τα 23 και μετά έχω σκαρφαλώσει 3 φορές στα 72 και έχω κατέβει 3 φορές στα 61. Τις δύο πρώτες σταματούσα τη δίαιτα για διάλειμα μιας εβδομάδας, και μετά δεν μπορούσα να ξαναμαζευτώ. Την τρίτη και φαρμακερή, από τα 68 μέχρι τα 61, είδα και έπαθα. Ήθελα να αδυνατίσω μέχρι το γάμο μου, με έπιασε άγχος και πλακώθηκα στο γυμναστήριο, power plate και όργανα, και λίγη αερόβια. Αποτέλεσμα; στέγνωσα στο πάνω μέρος του σώματός μου και τα πόδια μου παρέμειναν σαν του Ζιντάν!!!Στα 61 κιλά φορούσα παντελόνι που φοράω και στα 65 και στα 66...
Φέτος βρήκα μια διαιτολόγο της προκοπής και μου είπε ότι από τη γυμναστική το λίπος έχει πετρώσει πάνω στους μυς των ποδιών μου. Δεδομένου ότι εγώ έχω πιο πολύ πόδια, και όλες οι ασκήσεις ήταν στα πόδια...