Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά
Να μαι και πάλι....
Μία είμαι στα καλά μου και κάνω κανένα αστειάκι, μία είμαι χάλια...Δεν αντέχω άλλο αυτή την κυκλοθυμία.Ολο λέω να ψαξω για ψυχολόγο αλλα δεν εχω ουτε καν σωματικές αντοχές μετά τη δουλειά μιας και δεν κανω καλό ύπνο και σχεδόν κάθε μέρα είμαι κομμάτια.
Σήμερα σας γράφω να σας πω για δύο πράγματα που με απασχολούν.
1) Χθες υποτίθεται είχα μία συνάντηση με ένα παλικάρι απ το ιντερνετ και έφαγα μεγάλη ήττα.Δεν ειχαμε ανταλλάξει φώτο και είπα να το ρισκάρω.Αποτέλεσμα ήταν να μην εμφανιστεί καθόλου! Με πήρε τηλ 5 λεπτά πριν φτάσω,ειχε πει ότι με περίμενε και τελικά κανένας δεν με πλησίασε.Φαντάζεστε πόσο απογοητευμένη ήμουν,οχι τόσο που δεν τον είδα,αλλά γιατί φανταζόμουν ότι μπορει να με βλέπει μόνος ή με παρέα και να γελάνε.Ή μπορεί να μην είχε καν πάει στο σημείο συνάντησης και να με δούλευε.Εκανα κι άλλες σκέψεις, μέχρι και βιντεάκι σκέφτηκα ότι μπορεί να με τράβαγε και να με δω σε κανένα youtube.Πω πω ρεζίλι θα γίνω!Θα το ξεχάσω σίγουρα,απλά ήθελα να σας το πω,να διαβάζω κι εγώ τα χαλια μου.
2) που ειναι και σημαντικό, με απασχολεί το ότι με σαμποτάρουν οι γύρω μου.Θα μου πείτε,να μην τους ακούω.Δεκτό.Αλλά όταν με συμβουλεύουν μέχρι και παχύσαρκες κοπέλες,τότε με βάζουν στο τρυπάκι να φοβάμαι ή να σκέφτομαι καλύτερα την επέμβαση.Πανω που ειχα ηρεμήσει, πάω το Σάββατο σε κατάστημα γνωστό με ρούχα για παχουλές και η υπεύθυνη που φατσικά με γνωρίζει,παχιά επίσης, μου λέει να σκεφτώ καλύτερα τη ριζική επέμβαση και αρχισε να μου λέει πιθανά προβλήματα.Δεν εχει νοημα πιστεύω να σας πω λεπτομέρειες.Μιλάω με άλλες 3 παχιές κοπέλες.Η μία είναι στο όριο της νοσηρής παχυσαρκίας, εχει δυνατό χαρακτήρα και θέληση οπότε το παλέυει με διαιτα.Η αλλη φοβάται το χειρουργείο οπότε προσπαθεί με δίαιτα και η 3η ειχε πολλα κιλά και εκανε χειρουργείο κατόπιν πίεσης γιατρού και γονέων.Και οι τρεις τους μου λενε να μην κανω επέμβαση, η 3η που χειρουργηθηκε, λεει οτι μαρτυρησε τον πρωτο καιρο αλλά δεν μιλούσε για να μην στενοχωρήσει τους γονείς,τώρα ειναι καλά αλλά σιχαίνεται το σώμα της που δεν ηταν χαλαρό αλλά τσίτα και τώρα έχει κρεμάσει (ενώ εμένα ηδη χαλάρωσε από σκαμπανεβάσματα σε κιλά) με τρομάζουν και λέω, μα καλά, βαλτοί είναι;
Δεν περιμένω οι άλλοι να μου πουν τι θα κάνω και τι όχι.Αλλά ουτε και θέλω να ξεκόψω ή να φανώ κακιά και απόλυτη αν τους κόψω από τώρα αυτή την πίεση.Τελικά από μονες τους οι κοπέλες αραίωσαν και μάλλον επειδή δεν με έκοψαν για τσαμπουκά χαρακτήρα αλλά πολύ παθητική.Αν ημουν τσαμπουκάς ίσως να μην ημουν και παχια!
Κάθε φορά δε, που παω να ψωνίσω ρούχα, πάνω που λέω οτι θα νιωσω άνετα λόγω του ότι συνηθως ειμαι απ τις πιο κομψές εκεί μέσα, με πιανουν όλες τους και μου λένε να μην κανω επεμβαση!