-
διαιτουλααααα......
Γεια σας!
καλη δυναμη σε ολες και ολους!
ειμαι καινουργια στο φορουμ
αλλα το διαβαζω αρκετο καιρο και μου αρεσει!
λοιποοον...
θα ηθελα το εξης
εναν εστω συμπαραστατη στην προσπαθεια απωλειας βαρους που θα κανω...
θα ηθελα εδω δηλαδη να γραφω καθε μερα τι εφαγα (αν βρισκω κουραγιο και δεν ντρεπομαι) και που κειμαινομαι σε κιλακια ενιοτε τι διαθεση εχω μεχρι να φτασω στο στοχο μου...
και αν θελει και καποιος αλλος να κανει το ιδιο ωστε να πορευομαστε μαζι....
ο στοχος μου ειναι τα 55 κιλα
τωρα ειμαι 70 κιλα
το υψος μου ειναι 1.65
γενικα δε μου αρεσει να ακολουθω διαιτες πολυ συγκεκριμενες και δεν το εχω κανει μεχρι τωρα
πιστευω ομως πως μπορω να διακρινω τι χρειαζομαι καθε μερα και τι οχι ως ενεργεια για να ζησω και να ειμαι υγειης.
επισης δεν εχω μεγαλη αποστροφη για το πως ειμαι τωρα
οταν περιποιουμαι κυριως μου αρεσει η εικονα μου!
απλα θα ηθελα πολυ ετσι να με θεωρω για μια εστω φορα στη ζωη μου λεπτουλα και να με χαιρομαι
η ηλικια μου: ειμαι 27 στα 28
ελπιζω να γραφω καθε μερα
καθε συμπαρασταση η εστω ενα χαμογελο ευπροσδεκτο
λοιποον
σημερα εφαγα:
καφε με πεντε κουλουρακια κανελας
σαλατα λαχανο με γαριδες βραστες
δυο μαυρα παξιμαδακια.
και νιωθω καλα με αυτα
φιλακια!
τα λεμε απο εδω....
-
Καλώς ήρθες,μαρουλάκι!
Να το πρώτο σου χαμογέλάκι :)
Καλή αρχή,καλή δύναμη,καλή επιτυχία!
Δε μας είπες τι ζητάς από τον συνδαιτυμόνα σου...
Κάθε κάστινγκ προκαθορίζει τ'απαιτούμενα προσόντα,εξάλλου...
Μην πλακώσει κόσμος που δεν έχει καμία ελπίδα...Αρκετές απορρίψεις υφιστάμεθα...
Ετοιμάζουμε βιογραφικά εμείς εντωμεταξύ...Ωχ!Θα θέλεις και φωτό,ε;Επόμενοοοοοος!
-
Καλωσήρθες μαρουλάκι, και μην ξεχνάς να τρως μαρουλάκια κάνουν καλό και έχουν 0 θερμίδες..... καλή αρχή!!!
-
ευχαριστωωωω!
λοιπον!
τωρα να πω τι ακριβως ζηταω δεν ξερω...
παντως κανενα χαμογελο δεν προκειται να απορριφθει :-)
να σημειωσω μονο πως η σχεση μου με το ιντερνετ ειναι καπως κακη οποτε οποια εξαφανιση
(ελπιζω να μην γινει αλλα λεμε) να μη ληφθει ως απορριψη...
ζηταω nadine μαλλον ακριβως αυτο
να γραφω και να καταγραφω ακριβως τι τρωω και την προοδο μου σε κιλα και να εχω ενα γεια
απο εσαααας.
θα το αισθανομαι σαν παρεα στην προσπαθεια μου
προσπαθεια που οχι εντατικα αλλα ετσι απαλα απαλα σαν ιδεα με τριβελιζει αρκετα χρονια αλλα
ποτε δεν εγινα πραγματικοτητα.ελπιζω τωρα να γινει...
παντως ο,τι μασουλαω θα καταγραφεται καθημερινα εδω...πλακα εχει!
alalumaki θα τρωω και μαρουλακια...ειναι και νοστιμα!ευαριστω για την καλη αρχη!
-
αγαπητό μαρουλάκι, καλωςήρθες.
θα έχεις δεί ότι όλοι αυτό κάνουμε......καταγράφουμε το είδος της διατροφής που ακολουθούμε , τυχόν παρεκκλίσεις και ατασθαλίες...αυτομαστιγωνό� �αστε και ενίοτε..μας μαστιγώνουν οι υπόλοιποι του forum και μετά όλα καλά.
με ένα τικεράκι μπορείς να ενημερώνεις την πρόοδό σου .
ο στόχος σου δεν είναι ανέφικτος οπότε..οπλίσου με καλή διάθεση και υπομονή γιατί συνήθως όταν είμαστε κοντά στον στόχο δυσκολευόμαστε να χάσουμε κιλά.
λόγω του νεαρού της ηλικίας σου σου συνιστώ να αρχίσεις να γυμνάζεσαι...και θα δεις. η ηλικία σου βοηθάει και αυτό να το εκμεταλευτείς..όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολα χάνονται τα άτιμα.
σε χαιρετώ.
-
γεια σου Βιβη
ξερεις η θεληση θεληση
και η πεινα πεινα
βλεπω και πιο μεγαλους σε ηλικια ανθρωπους να το εχουν βαλει στοχο και να πετυχαινουν και πιο μικρους να μενουν πισω..
ελπιζω παντως.
δεν μπορω να φτιαξω στικερ τετοιο αλλα καλυτερα θα τα καταγραφω ετσι καθε φορα τα κιλα κι ας παραμενουν ιδια ενιοτε.
τα λεμε!
-
Βρε,μαρουλένια μου,αυτό το'χουμε,οκ...
Εγώ νόμιζα πως ψάχνεις κάποιον συγκεκριμένο (ξέρεις...νέος,ωραίος,πράσιν α μάτια...)
για να συμπορευτείτε στον καθημερινό σας αγώνα...Πώς κάποιοι προπονιούνται δυό δυό(στη μπανιέρα δυό δυό...)
Όσο για ένα χαμόγελο,ένα φιλί,ένα μπράβο,ένα ράπισμα,έναν έπαινο,ένα βρίσιμο,ό,τι τέλος πάντων ζητήσει ο οργανισμός σου,
τα έχουμε ήδη και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές(α,ρε ΑΡΚΑ ατελείωτε!)...Ξεκίνα εσύ με το καλό κι εδώ είμαστε εμείς!
Να υποθέσω πως ξεκινάς αύριο;Πρωταπριλιά; --->Πλάκα ΜΕ κάνεις;
-
εγραψα εναν συμπαραστατη οπως ειδα τωρα οποτε δικαιως μπερδευτηκες ....:-)
οχι βρε! τα χαμογελα ολων ανεξεραιτως θα τα δεχομαι με πολλη χαρα!
and yours of course nadine!
ειπα να ξεκινησω σημερα γιατι το αυριο θα παραμενει ολο αυριο....και το συγκεκριμενο αυριο θα ειναι κα σαν ψεμα...χα χα!
τελικος απολογισμος πιο βραδακι πριν κοιμηθω...σχετικα με το τι εφαγα...
-
Οκ,πάρε το χαμόγελο μου προκαταβολικά,γιατί με βλέπω να κοιμάμαι απόψε!
Ναι,έχουμε μάλλον το περιβόητο πάρτι ροχαλητού!Καλή πρώτη μέρα,μαρουλένια μου,μέχρι την επόμενη της!
Ένα χαμόγελο και τρία φιλιά,λοιπόν,από τους τρεις πρώτους εδώ της Reception,που σε υποδεχτήκαμε...Φιλάκιααααα
http://interballoon.com/images/ballo...iss-yellow.jpg
-
maroulaki καλωσηρθες και απο μενα!Καλη αρχη να εχεις!Και εγω μαζι με πολλους εδω στον αγωνα,γραφουμε τι φαγαμε,ξαναγραφουμε,υπολογ ιζουμε,σβηνουμε,ξεσβηνουμε ,αλλος θερμιδες,αλλος ποντους,αλλος διαιτα,αλλος ο,τι τον φωτισει ο υψιστος,καλα να ειμαστε να προχωραμε!Θα τα λεμε,φιλια!
-
nadine
υπεροχη η ρεσεψιον!
γεια σου Ιωαννα!φιλια και σε σενα!
-
Maroulaki welcome!
Ειναι πολυ καλο το οτι θες παρεα στον αγωνα σου! Αυτο σημαινει οτι θες πραγματικα να εχεις αποτελεσμα! Ετσι τουλαχιστον το αντιλαμβανομαι.
Κι εγω εδω, στην προσπαθεια, οχι με ουτοπικες προσδοκιες, αλλα με ελπιδα για αργη αλλα σταθερη απωλεια κιλων.
Σημασια εχει να εχουμε θεληση και να ξεκιναμε με πιστη οτι θα τα καταφερουμε.Στην πορεια θα εχουμε και παραπλευρες απωλειες, αλλα κι αυτες ειναι μεσα στο ολο κλιμα του.."πολεμου"!!
Δεν το βαζουμε κατω ομως!
Γραφε εδω ολα αυτα που πιστευεις οτι μπορουν να σε τονωσουν, να σε ανακουφισουν, να σε ενθαρρυνουν..
Η πολυ απλα εκφρασου, ετσι...για να αισθανθεις καλυτερα!
Δεν ξερεις ποσο, μα ποσο βοηθητικο ειναι να ακους ενα "μπραβο" η ενα "προχωρα , και μην κοιτας πισω", η "θα τα καταφερουμε!"
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ! Θα δεις! Αρκει να το εχεις παρει αποφαση.Κι εγω, επι χρονια ελεγα , "θελω να χασω, θελω να χασω" αλλα δεν το επαιρνα αποφαση, ετσι εμενα στα ιδια, με την ιδια απογοητευση μεσα μου, ισως οχι τοσο για τα κιλα(!) , οσο για το οτι εβλεπα τον εαυτο μου, να μην μπορει να παρει αποφαση. Μ εβλεπα πολυ αδυναμη..
Ομως επιτελους ηρθε η ωρα , και τωρα που ηρθε , δε θα την αφησω να φυγει ανεκμεταλλευτη!
Μαζι εδω στην πορεια μας!!
Καλη αρχη!!!
-
Μαρουλάκι καλως ηρθες.
δεν εχει ντροπες εδω, οτι τρως θα το γραφεις,
αυτος δεν ειναι ο στοχος σου?
καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου, καλο ειναι να εισαι συνηδειτοποιημενη να εχεις στοχο και να μην απογοητευεσαι ευκολα.
να μην ζυγιζεσαι καθε μερα, ειναι σημαντικο και αυτο. εγω ακομη και τωρα που εχω κάνει sleeve και τρωω λιγοτερο απο την κορη μου(που είναι 16 μηνων) και παλι εχω κολλημα με την ζυγαρια και ζυγιζομαι καθε μερα...
-
γεια σου κι απο εμενα μαρουλακι
καλη αρχη και καλη απωλεια για παντα...
-
chrys , basia και BARB !
σας ευχαριστω πολυ πολυ για το καλωσορισμα! καλη συνεχεια και σε σας!
λοιποοοον εχουμε και λεμε:
μερα δευτερη
1 απριλη 2009
πρωι:
καφεδακι ελληνικο μετριο και( μη γελασετε αντε) μακαρονακια δυο πιρουνιες με σαλτσα γαριδες μια κουταλια...μα κατασκασα εχθες το βραδυ που ως δια μαγειας παντα οταν θελω να προσεξω παρουσιαστηκαν αχνιστα μπροστα μου και γω μπουκια! βραχος!
κατα τις μια: μαυρη σοκολατα περιπου 50γρ
μεσημερακι: μολις τελειωσα ενα κανονικο πιατο μακαρονια με γαριδες!(ελφρυ μαγειρεμενο και χωρις τυρια σκετο)
ξαναπληροφορωωω.....ο στοχος μου ειναι τα 55 κιλα
τωρα ειμαι 70 κιλα
το υψος μου ειναι 1.65 m
φιλακια!