μπορείτε να μου προτείνετε μερικές?κάποια διαιτολόγια.κ επίσης αν γίνεται να μου πείτε κ πόσα κιλά χάνεις κ σε πόσο καιρό.!σας ευχαριστώ!
Printable View
μπορείτε να μου προτείνετε μερικές?κάποια διαιτολόγια.κ επίσης αν γίνεται να μου πείτε κ πόσα κιλά χάνεις κ σε πόσο καιρό.!σας ευχαριστώ!
Ntomata γεια!Ειναι ο,τι χειροτερο αυτες οι διαιτες,η δικη μου γνωμη ειναι να μην γυρναμε πισω σε εποχες που ο κοσμος δεν ηξερε επειδη δεν ειχε πληροφορηση και κατεστρεφε τον οργανισμο του...Γιατι θες να κανεις τετοια διαιτα?
έχω χάσει 20 κιλά μέχρι τώρα κ έχει κολλήσει ο οργανισμός μου.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.είμαι 69.5 και θέλω να φτάσω 60.πραγματικά θέλω κάτι δραστικο.δεν αντέχω.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΒΟΥΛΗ.ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΟΦΑΓΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Κ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΕΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ 10 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ 21 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ TA DUO EXCELLENCE ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ "ΧΑΠΑΚΩΜΑ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΟΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ Κ ΤΟ ΧΑΠΑΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ.ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΠΡΩΙ ΚΑΦΕΣ 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ Κ 1 ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΜΠΙΦΤΕΚΙ Η ΨΑΡΙ Η ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 2 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΕ 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ Κ 1 ΦΡΟΥΤΟ Η ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ Η 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΡΕΠΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΧ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
stellakap και εγω παντα το εκανα αυτο με τη μια μερα την εβδομαδα και λειτουργουσε...Ειχα και κατι να περιμενω...πολυ καλο συστημα.Ντοματακι εχεις κολλησει γιατι εχεις χασει πολυ "πραγμα"ως τωρα..Αληθεια πως τα εχασες?Μπραβο σου,ε?Εγω θα σου ελεγα πως το κλειδι στην περιπτωση σου ειναι ενα:γυμναστικη.Θα ξεμπλοκαρει το μεταβολισμο σου.Ξεκινα γρηγορο περπατημα η ελαφρυ τζοκιν μερα παρα μερα,οχι κατι τραγικο δηλαδη.Εκτος κι αν ηδη γυμναζεσαι..Εκει υπομονη και επιμονη και θα ξεκολλησει.Μην την "πατας" με αυτες τις διαιτες.Το πολυ πολυ αν θες μετα τις 5 μην τρως υδατανθρακες,τρωγε μονο πρωτεινες.Αλλα μεχρι τις 5 να τρως και τους υδατανθρακες σου..