Καλα και εμενα μου χουν τυχει διαφορες μ****ες , απο φιλους και μη ... Το πιο άσχημο πράμα που μου χει τυχει είναι ... 2α λυκείου , που είχε έρθει ένα καινούριο παιδί στην τάξη ... κούκλος ... ε, εγώ με την κολλητή μου τον ψιλοσχολιάζαμε μεταξύ μας (και οι 2 παχουλες αλλα εγω πολύ περισσότερο) και τον χαζευαμε ... Αυτός δικτυώθηκε πολυ γρήγορα απο άποψη παρεών και μέσα σε 2 μήνες ήταν αρχηγός του 15μελους (και μεγάλο κωλόπαιδο ...) Η ιστορία λοιπον ξεκινησε απο αυτον να μου ριχνει διαφορα "υποτιμητικα" και ειρωνικα βλεμματακια ... καλα μεχρι εκει εγω στην τελικη δεν νοιαζομουν ειχα την παρεα μου και περνουσαμε τελεια , οποτε δεν με ενοιαζε... συνεχιστηκε με αυτον να ψιθυρίζει διάφορα στην παρέα του και να μας κοιτάνε ολοι μαζι περιεργα.... δεν αργησαν να ερθουν και τα πρωτα σχόλια , μονο προς εμενα , του τυπου "χοντρη , ντουλαπα" κλπ ... και παλι , τους εβρισα αλλα δεν εκατσα και να σκασω , το ριχναμε στην πλακα ... καποια στιγμη αυτη η παρέα άρχισε να επηρεαζει όλη την τάξη ... με αποτέλεσμα όλοι σχεδον να με/μας κοιτάζουν με μισο ματι (χωρις να χουμε κανει κατι ... και ολα εξ αιτιας μου...) . Συνεχιστηκε με σπόντες ακομη και μεσα στο μαθημα , παντα κυριως προς εμενα , γιατι ήμουν αρκετά πιο παχια από τις φίλες μου ... πικροχολα σχόλια εδιναν και έπαιρναν καθε μερα ... αρχισα να πετανε μεχρι και αντικειμενα σε μια φασι , εδώ κοντεψε να μου ρθει καρεκλα στο κεφαλι μια φορα ... οσο χειροτερευε αυτη η κατασταση χειροτερευε και η δικη μου ψυχολογια με αποτελεσμα να ξεσπαω στο φαγητο (και να παρω και τα περισσοτερα απο τα τωρινα κιλα μου) δινοντας τους ετσι περισσοτερους λογους για να ,ε ενοχλουν ... και πραγματικα με ενοχλουσε αυτη η κατασταση απο ενα σημειο και μετα ... για τι εξ αιτιας μου περνουσαν αυτη την κατασταση και οι φιλες μου και δεν ηθελα ... σιγά σιγα ολο αυτο βγήκε απο τα ορια της τάξης ... το προβλημα ηταν οτι αυτη η παρεα ηταν αυτο που λεμε "οι αρχηγοι" του σχολειου ... οποιος του πηγαινε κοντρα ετρωγε χοντρο πακετο μιλαμε ... ετσι λοιπον το αποκορυφωμα ειναι να φτασουμε μια μερα να σχολαμε και γω να χω ολη την δευτερα λθκειου (μιαλμε για καμια 90αρια ατομα) να φωνάζουν διαφορα εναντιον μου ... μεχρι και συνθηματα ... επειδη ειμαι χοντρη ... μιλαμε για πολυ ασχημη συμπεριφορα ... Στη φαση που συνεβαινε αυτο , εγω , καθ οτι ειμαι και αρκετα κλειστο ατομο (δεν εκφραζομαι γενικα , τα κραταω ολα μεσα μου) ενιωθα ... το λιγοτερο σκουπιδι ... δεν μιλουσα σε κανεναν για το τι γινεται στο σχολειο , οι δικοι μου νομιζαν οτι ειχα παθει καταθλιψη (που ειχα παθει δηλαδη ως ενα σημειο) και πηγαιναν να τρελαθουν επειδη κι εγω δεν μιλουσα ! Μιλαμε για πολυ χαλια φαση , παραλιγο να μην παω 5ημερη μετα απο αυτο , αλλα και που πηγα τι καταλαβα !; Μιλαμε τετοια αντιμετωπιση ουτε στο νηπιαγωγειο ... και τα ατομα αυτα οταν τα βλεπω στο δρομο (γιατι τουλαχιστον την "βασικη" εκεινη παρεα τους πετυχαινω συχνα) ακομη χαζογελανε μαζι μου ... Αυτη η κατασταση με εκανε να νιωσω πολυ ασχημα με τον εαυτο μου και , δυστυχως , ακομη και αν εχει περασει τοσος καιρος απο τοτε , ακομη δεν εχω καταφερει να αποβαλλω πληρως αυτο το αισθημα κατωτεροτητας .. οτι δεν ειμαι αρκετα καλη για τους υπολοιπους ... οτι δεν αξιζω , πως να το πω ... αυτα τα ατομα τα μισησα γι αυτο που μου καναν ...