Εκνευρισμός και συγκρούσεις για την κολλητή φίλη
Οτι θα μου δημιουργούσε τέτοιο εκνευρισμό η κολλητή φίλη της μέλουσας γυναίκας μου δεν μπορούσα να το φανταστώ.
Τις προάλες πήγαμε να δούμε προσκλητήρια και η γυναίκα μου κάλεσε και τη φίλη της γιατί μετρά πολύ η γνώμη της.
Λοιπόν εκτός ότι μας έστηισε 1 ώρα ήρθε χωρίς να πει ούτε ένα γειά είδε 1 προσκλητήριο για μισό λεπτό και μετά κατευθύνθηκε σε ένα μαγαζί με παιδικά με τη γυναίκα μου βέβαια να την ακολουθεί χωρίς να μου δίνουν καμμία αναφορά.Το αποτέλεσμα ήταν μετά από μισή ώρα που βαρέθηκα να περιμένω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου στη γυναίκα μου και να πάμε για έναν καφέ.Η φίλη ήρθε από μετά περίπου 1 ώρα για να πάρει το γιό της και να φύγουν.
Εκνευρίζομαι περισσότερο με την συμπεριφορά της γυναίκας μου που δείχνει απίστευτη ανοχή και δεν με προστατεύει από τέτοιες καταστάσεις.Γίνεται αφορμή για εκνευρισμό και φιλονικίες όταν βρισκόμαστε και χαλάμε τις στιγμές μας.
Για τη γυναίκα μου είναι τόσο σημαντική όσο τίποτα άλλο και είναι δέσμια στις ανάγκες της.Για μένα είναι τόσο αδιάφορη και εκνευριστική που νομίζω ότι δυσανασκετεί που η φίλη της έχει μια ωραία σχέση και δεν μπορεί ποιά να της αφιερώνει τόσο χρόνο.Η γυναίκα μου λέει με έχετε βάλει στη μέση και προσπαθώ να μην λέω τίποτα στη φίλη μου για να μην ρίχνω λάδι στη φωτιά.Για μένα η φίλη της είναι πολύ εαυτούλης και ζαμάν φου και δεν μπορώ να συναναστρέφομαι με τέοιους ανθρώπους.Για τη γυναίκα μου είναι το Α και το Ω και δυνασχετεί πάρα πολύ που είναι έτσι τα πράγματα χωρίς όμως να κάνει και τίποτα με την συμπεριφόρά της φίλης της απέναντί μου και κυρίως τη δικιά της όταν βρισκόμαστε με τη φίλη.
Σαν να είναι το ύψιστο ιδανικό που δεν πρέπει να το κλωνίσουμε ότι και να γίνεται.
Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε φορά που θα βρεθούμε εγώ να εκνευρίζομαι και να χαλάμε τις στιγμές μας.
Πως θα το αντιμετωπίζατε εσείς ?