voithiste me! Thelw na adynatisw.
kalispera paidia! Eimai neo melos kai pira tin apofasi na mpw ki egw se ena tetoio forum mias kai i katastasi moy-kuriws psyxologiki- exei ginei tragiki!
Genisa prin 7 mines ena yperoxo plasmataki alla twra exw ginei pia xontri kai den mporw na xarw to paidaki mou. Den exw tin psyxologiki mou katastasi se forma. Skeftomai diarkws oti eimai xontri kai prepei na adynatisw kai auto me rixnei polu. Den exw milisei se kanena giati kserw oti tha me kraksei kai auto to kouvalaw mesa mou. Tous vlepw olous pou me koitane pia perierga sto swma mou kai xairontai para polu pou egw paxyna.fainetai sto vlemma tous eidika ston antra mou mias pou otan tsakwnomaste vriskei eukairia gia na me riksei na mou pei oti eimai vouvala kai oti i aderfi tou einai montelo pou einai ena sketo leipsano 37 kila!!!!Kai oli i oikogeneia tou antra mou tou leei pou ton vrikes auton ton mpogo me takounia kai ton gkastrwses!!!
Paidia eimai xalia. Exw kanei tromeres prospatheies me xenical kai me xs alla panta tsibologaw kai ekei pou xanw 3 pairnw 5!
Twra zygizw 87 kila kai exw upsos 1.65 apo kei pou prin meinw egkuos zygiza 57 kila kai auta epeita apo megali prospatheia 1 xronou diaita.
De lew pote den ipirksa adynati, panta ekana diaites gia na ginw alla twra ti kanw? Den me poianei tipota. Etrwga ki egw i ilithia sa ton gargantoua oso imoun egkuos mono glyka mias kai den mporousa na faw kati allo aidiaza kai ekana emetous(eixa polu duskoli egkumosini tin perasa se ena krebati apo zalades kai emetous).
Peite mou ti na kanw? Peite mou kanena farmako pou na min trww katholou kai na adynatizw se lipos! . ti zhtaw twra e????
Sas euxaristw olous prokatavolika!