Quote:
Originally posted by skg
Deb σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή αυτό το οποίο έχω πιο πολύ ανάγκη είναι να μη νιώθω μόνη μου. Στις αρχές της (σχολικής) χρονιάς, όταν κατάλαβα ότι τα πραγματα δεν πάνε πολύ καλά επισκέφτηκα κάποιο ψυχολόγο εδώ αλλά να σου πω την αλήθεια ήταν πολύ δύσκολο. Πέραν του ότι οι τιμές είναι εξωφρενικές (πάνω από 150 δολλάρια η επίσκεψη) ήταν περισσότερο δύσκολο απ'όσο φανταζόμουν να εξηγήσω αυτά που αισθάνομαι σε μία ξένη γλώσσα - τελικά είναι πιο εύκολο να μιλάς επιστημονικά στα αγγλικά παρά να εξηγείς το πως αισθάνεσαι! Ελπίζω ότι τώρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, κυρίως αισθάνομαι ότι αναλαμβάνω μια δέσμευση απέναντί σας και ότι ακόμη και τις μέρες που δεν θα τα καταφέρνω κανείς δεν πρόκειται να θεωρήσει ότι αποτυγχάνω, ίσα ίσα οι δική σας δύναμη μπορεί να κινητοποιήσει και εμπνεύσει και εμένα... Και πάλι ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις!
Εχεις πολυ δίκιο και όσον αφορά το κόστος και όσον αφορά τη γλώσσα.Αν ήσουν ελλάδα ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.Προσπάθησε να γεμίσεις το χρόνο σου με διάφορα.Συνάντησε φίλους, αρχισε νέα χόμπυ.Το περισσότερο φαγητό που με πάχυνε προσωπικά είχε να κάνει με τη βαρεμάρα μου.ʼμα απασχολείσαι με κάτι όμως είναι ευκολότερο να το ξεχνάς.Κι εγώ παντως αν είχα λεφτα σίγουρα θα πηγαινα για ψυχανάλυση αλλα δυστυχως είναι πολυτέλεια για μενα.Να σαι καλα και πάλι καλό κουράγιο στην προσπάθεια.Ολοι μαζι θα τα καταφέρουμε!