Quote:
Originally posted by koko
Λοιπόν, αγαπημένοι μου συμforumites.Πρόβλημα στον ορίζοντα των επόμενων ημερών και θα εκτιμούσα πολύ την συνδρομή σας...
Αναμένονται συναντήσεις με άτομα που δέν με έχουν δεί για καιρό....Τα σχόλια που θα ακούσω νομίζω πώς είναι οικεία σε αρκετούς απο εσάς...
Μα πώς πάχυνες έτσι?
Μία γυναίκα δέν πρέπει να αφήνεται...
Έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας? Ψυχολογικό?
Βρε Ονούφριε δέν την προσέχεις την γυναίκα σου καθόλου...
Έχω λύση στο πρόβλημά σου....(διαιτολόγο, γυμναστήριο που κάνει θαύματα)
Καλά δέν είδες η τάδε πώς αδυνάτισε? Εσύ τί κάνεις?
Είναι κρίμα γιατί είσαι μία κούκλα....ʼν έχανες και κάποια κιλά...Ξέρεις εγώ για το καλό σου το λέω...Επειδή σε αγαπάω...
Τροφαντούλα μου εσύ!!!!!Παχούλω μου!!!!!!
Είδες? Πήρε απο το σόι του πατέρα της
Έ καλά ... η ΚΟΚΟ μας έχει στύλ, προσωπικότητα, χαρακτήρα.....έχει άλλα χαρίσματα...
Δέν κάνεις κάτι μέχρι το καλοκαίρι? Πώς θα βγείς στην παραλία?
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ???????? (άντε πότε θα κάνετε παιδάκι? Δέν βάλατε ακόμα μπροστά? Πάντως να προσέξεις γιατί άν βάλεις και κιλά στην εγκυμοσύνη....Κλάφτα Χαράλαμπε...) - το οποίο χτύπημα είναι βαρύ και διπλό και χτυπάει φλέβα!!!!!
Μετά απο συνδιαλλαγή με τον εαυτό μου, αφού φυσικά θα αποφύγω τα πολλά πολλά (τύπου κρύβομαι πίσω απο δέντρα, κολώνες, καρέκλες, καινούρια ρούχα δλδ πίσω απο το δάχτυλό μου...) θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να αποστομώνω κάποιες φορές τους αδιάκριτους και να νιώσω και εγώ την Ανάσταση και τις ʼγιες τούτες ημέρες σάν κανονικός άνθρωπος και όχι σας αγρίμι που περιμένω με τα νύχια βγαλμένα την επίθεση του κάθε πάσα ένα που νομίζει οτι πρέπει να με σχολιάσει......
Και ρωτώ....Πώς θα οχυρωθώ για να μήν με αγγίξει τίποτα? Τί πανοπλία θα φορέσω? Πώς θα μπορέσω να κόβω την συζήτηση χωρίς να προσβάλω κάποιους ανθρώπους που ίσως συμπεριφέρονται τοιουτοτρόπως απο άγνοια? Γιατί είμαι εκ φύσεως λίγο καυστική....Στο συγκεκριμένο θέμα δέ......Βγάζω κερατάκια και μετά έχω πολλές τύψεις διότι ουσιαστικά δέν μπορώ να πειράξω ούτε μυρμήγκι