Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει μηχανή,βάζω μια ξένη φωτογραφία από τα λατρεμένα μου Χανιά κι επιφυλάσσομαι...
Καλές φωτοαπαγωγές στιγμών,που λέει κι Νεφελολουλού μου...
Printable View
Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει μηχανή,βάζω μια ξένη φωτογραφία από τα λατρεμένα μου Χανιά κι επιφυλάσσομαι...
Καλές φωτοαπαγωγές στιγμών,που λέει κι Νεφελολουλού μου...
As βαλω και εγω καποιεs φωτο που κεντρισαν το ενδιαφερον μου!
Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να τιs βαλω,και φαινονται ωs συνημμενο.
απο τα υπεροχα ΧΑΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑDINE MOY .........Η καταγωγη μου εννοωωωωω
:)
άλλο θέμα..
α ρε πεννούλα.. ερείπιο κ εσύ ε??
πολύ ομορφες εικόνες..:)
Το αγαπημένο μου γλυπτό...Έρωτας και Ψυχή...
ΟΥΑΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΕΝΝΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η Α/Μ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ" ΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ.
ESCEDEN ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΟ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ? ΣΑΣ ΦΙΛΩ
ΝΑΝΤΙΝ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Αχ!Τέτα μου,δεν παρακολουθείς τη γκαλερί μας και θα σε μαλώσω!
Είναι του ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΑΝΟΒΑ (Iταλού γλύπτη) και βρίσκεται στο Λούβρο.
Αν θέλεις,ρίξε εδώ μια ματιά σ'ολόκληρο το έργο --->ART GALLERY
Για την esceden ένα μόνο έχω να πω.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!! Χθες βράδι έβλεπα τη δουλειά της.. κάθε μία ξεχωριστά από τις ΠΟΛΛΕΣ που έχει βγάλει.. και είναι πραγματικό ταλέντο!! Ανυπομονώ να δω και τις δικές σου Τέτα.. ότι έχω δει ως τώρα είναι εξαιρετικό επίσης! Από μένα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βλέπετε έγχρωμα.. γιατί λόγω παιδιού δεν μπορώ πια να κυνηγάω τις ερημιές και τα χαλάσματα που τόσο μου αρέσουν!
Οκ,περιμένουμε τότε με αγωνία τη σειρά "παιδότοπος"προς το παρόν
κι όταν με το καλό πάει το παιδί πανεπιστήμιο...η σειρά "χαλάσματα"
θα έχει την τιμή ν' αποθανατιστεί από μία...συνάδεφο...
http://www.student.seas.gwu.edu/~for...nd-the-gap.jpg
Ιδού η Ρόδος λατρεμένη Νατελαίδα ιδού και το πήδημα!! Κάτι για "δεν έχω φωτογραφική ΑΚΟΜΑ" διαβάζω.. άρα επίκειται στο εγγύς μέλλον!! Είμαι γκαμήλα εγώ.. δεν ξεχνάω εύκολα :)