-
:D :D
5 μερες τωρα τα παρατησα εκανα καταχρησεις χαλασα το προγραμματακι μου και εβαλα και 1,5 κιλακι....
μικρο το κακο ευτυχως!!!
Απο σημερα τα κεφαλια μεσα και το ραβω ,γιατι αν συνεχισω ετσι, βλεπω να περνω την ανηφορα!!
Το παραξενο ειναι οτι ουτε τυψεις νοιωθω ουτε και ασχημα!
Ειμαι χαρουμενη που δεν γεμιζω τον εαυτο μου με κακιες τιμωριες και μιζερες σκεψεις!
Τελικα μηπως ειναι αυτο το μυστικο για μια επιτυχημενη διαιτουλα??
Λοιπον..... και τωρα ο επομενος στοχος μου τα 79!!!
ΥΓ> Οποια ειναι στην παραλια να ριξει μια βουτια για μενα....γιατι εδω που ειμαι εγω .....καλοκαιρι φετος δεν προβλεπεται!!!
Θα μουχλιασουμε απο τις βροχες!!
Φιλακια σε ολες τις συναγωνιστριες....
-
καλη συνεχεια ντεπον! και ναι το μυστικο ειναι να μην εχεις αγχος !! Και μια μικρη παρασπονδια δεν πρεπει να σου χαλαει τη διαθεση. Ισα ισα μετα συνεχιζεις πιο δυναμικα!!
Σου ευχομαι συντομα να δεις κ το 7 και 6 μπροστα απο τη ζυγαρια σου!
-
ΑΜΗΗΗΗΗΝΝΝ!!!
ΣΕ ευχαριστω πεταλουδιτσα!!
και σε σενα να δεις το 6 και το 5....
και οπως πας θα το δεις πολυ συντομα!!! μπραβο και παλι για την τοσο μεγαλη απωλεια κιλων!!!
-
σ'ευχαριστω!!! αλλα κι εσυ δεν πας πισω!!! τα εχεις καταφερει πολυ καλα!
kalh dynami kai tha ta kataferoume oles!!!
-
κι εγω χαλασα το προγραμμα,πηρα και κιλό και νιωθω χαλια παλι.....προσπαθω να επανελθω...
-
Μην στεναχωριεσαι κριαρακι και μην το βαζεις κατω!!
Μια ψυχη μου ειχα γραψει καποτε.....και αν γλιστρω και πεφτω κατω και ματωνωμε ,βαζω μπρος τα δυο μου χερια και σηκωνομαι.....
Λαικο ασμα ..αλλα ταιριαζει απολυτα ,εγω το εκανα νομο !!
Λοιπον ακου με εμενα την παλια καραβανα.....δεν ειναι τιποτα καθε στιγμη να την βλεπεις σαν καινουρια αρχη!! Δεν θα χασεις.....φιλιαααα και θα τα καταφερουμε!
-
Να σαι καλα!!!!!!!!Ετσι θα κανω!!!!!!!!