Aποφασισα και εγω να γινω μελος της παρεας σας!
Καλημερα! Αποφασισα και εγω να γινω μελος της παρεας σας! Ειμαι 24 χρονων 1.65 υψος και 103 κιλα...
Και οπως καταλαβαινετε πρεπει και θελω να χασω βαρος. Απο πιτσιρικα παντα ημουν υπερβαρη αλλα πλεον το "κακο" παραεγινε... Πριν λιγες μερες λοιπον ειπα μεσα μου: Κοριτσι τερμα τα αστεια πρεπει να κανεις κατι για τον ευατο σου και για κανεναν αλλον. Οχι γιατι καθε φορα που παω βολτα στα μαγαζια με ρουχα απογοητευομαι, οχι για τα σχολια τυπου: Εχεις τοσο ωραιο προσωπακι γιατι δεν κανεις κατι να αδυνατισεις? που κατα καιρους ακουω απο γνωστους, φιλους και συγγενης αλλα αυτη την φορα για μενα μονο για μενα... Γιατι επιτελους στα 24 μου πρεπει να μαθω να αγαπαω τον ευατο μου, να με φροντισω ...
Εχω κανει απειρες προσπαθειες κατα καιρους να χασω βαρος αρκετες απο αυτες με παροδικη "επιτυχια" αφου καταφερνα να χασω 20-25 κιλα αλλα μετα απο 1-1,5 χρονο κατεληγα να τα εχω παρει ολα πισω... Προσφατα ανακαλυψα οτι εχω και υποθυρεοειδισμο το οποιο ειχα για αρκετα χρονια οπως εκτιμα ο ενδοκρινολογος αλλα δεν το ειχα ανακαλυψει... Τωρα λοιπον που ειμαι στην διαδικασια ρυθμισης του θυρεοειδους ειπα να ξεκινησω σοβαρα μια προσπαθεια για να πω το οριστικο αντιο στο περιττο μου βαρος.
Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα (ειμαι φοιτητρια σε επαρχεια οποτε τα εξοδα μου ειναι ηδη αρκετα) ωστε να απευθυνθω σε καποιον ειδικο διατροφολογο... Τις βασικες αρχες της σωστης διατροφης της ξερω πολυ καλα απο προηγουμενες προσπαθειες που εχω κανει το ερωτημα ειναι αν μπορω να τα καταφερω μονη μου ? Υπαρχει καποιος που να τα καταφερε χωρις την βοηθεια ειδικου? Υπαρχει καποιο site που να δινει ενα παραδειγμα σωστης διατροφης και οχι χημικης η εξαντλιτικης διαιτας... Κατα την γνωμη μου μια διατροφη 1500 θερμιδων ειναι μια καλη αρχη σωστα? Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας !!!!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων...