αχχχχχχχ τους ατιμους........καλα που μας το πες γιατι εχω παρα πολλους γνωστους που σκευτονται να πανε.........α τους κλευτες ///////////κατσε να τους παρω τηλ να τους τα προλαβω βρε....σε ευχαριστουμε παρα πολυυυυυυυυυυ
αχχχχχχχ τους ατιμους........καλα που μας το πες γιατι εχω παρα πολλους γνωστους που σκευτονται να πανε.........α τους κλευτες ///////////κατσε να τους παρω τηλ να τους τα προλαβω βρε....σε ευχαριστουμε παρα πολυυυυυυυυυυ
πω πω !!!!κλεφτες , κλετες , κλεφτες. . .
γι αυτο δεν θα παω ποτε....εχω ακουσει κ αλλες περιπτωσεις βεβαια και δεν ειχα σκοπο...
σ ευχαριστουμε για την ιστορια σ, να ξερουμε κ εμεις τι θα κανουμε σε αναλογες περιπτωσεις (γενικα)...
κατι αναλογο εχω παθει και εγω χωρις ομως να καταφερουν να μου χρεωσουν καρτες και τετοια.για αυτο ολες και ολοι μακρια απο ΑΥΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.Μηπως τελικα ειναι καιρος να το χωνεψουμε?
Ομως ποιο ινστιτουτο ήταν ? Δε θα πρέπει να ξέρουμε ως καταναλωτές για να προστατευτούμε? Καταλαβαίνω ότι ίσως υπάρχουν κάποια κωλύματα αλλα...δεν πρέπει να ειπωθεί?
Εγω μιλαω για τα BODYLINE.
Τι να πω dodaki? Με είχε ψήσει φίλη που πήγα στα NEW DAY, ακριβοπλήρωσε βέβαια αλλά έχασε... ίσως κάνοντας απλά δίαιτα, τι να πω..
Το ξανασκέφτηκα, δεν θα πάω. Όχι γιατί φοβάμαι μην μου πασάρουν υπηρεσίες που δεν θέλω (αυτό αποκλείεται μιας και τα χρήματά μου είναι υπολογισμένα) αλλά δεν γουστάρω τις κάρτες και τις δόσεις... με φοβίζουν!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ,
Μπράβο σου που δεν τα παράτησες και το ψαξες το θέμα και φυσικά δικαιώθηκες.
Πριν από αρκετά χρόνια μου είχε συμβεί κι εμένα κάτι παρόμοιο.
Ένα απόγευμα είχα πάει με μία φίλη μου στα B@*******E προκειμένου να πάρει απλώς πληροφορίες. Για πότε μας διπλάρωσαν και μας έβαλαν και υπογράψαμε ούτε που το καταλάβαμε. Εγώ που ήθελα να χάσω μόλις 4 κιλά αλλά είχε κολλήσει το μυαλό μου με την κυταρίτιδα μου έφτιαξαν πρόγραμμα αξίας 220.000 δραχμών (γυμναστική, διατροφή και λίγα μηχανήματα) τότε και της φίλης μου το διπλάσιο γιατί φυσικά διέκριναν πως χρειαζόταν θεραπεία και στο πρόσωπο. Για κακή της τύχη είχε κάρτα και της τα χρέωσαν εκεί σε 3 άτοκες δόσεις. Εμένα με το πρόσχημα πως με σύμφερε να δανειστώ την κάρτα κάποιου φίλου, φίλης ή συγγενή αφού έτσι δεν θα πλήρωνα επιπλέον χρέωση με έβαλαν να υπογράψω δύο συναλλαγματικές (γραμμάτια) των 100.000 δρχ . Όταν διαμαρτυρήθηκα -μα αύριο κιόλας θα σας φέρω την πιστωτική της μητέρας μου- μου δικαιολογήθηκαν πως ήταν τυπικό και πως μόλις έφερνα την κάρτα θα τα έσκιζαν μπροστά μου τα γραμμάτια.
Κάρτα της μαμάς δεν τους πήγα ποτέ γιατί μετά που το ξανασκέφτηκα φοβήθηκα πως θα μου έβαζε τις φωνές. Εντωμεταξύ τους έδωσα 20.000 δρχ σε μετρητά και πήγα σε δύο θεραπείες. Τους είπα πως είχα κάνει αίτηση για δική μου κάρτα visa και πως σε λίγες μέρες θα την είχα στα χέρια μου. ΜΕτά από κάθε "επίσκεψη" μού έκοβαν παραστατικό-απόδειξη πληρωμής όπου φαινόταν πως η θεραπεία που είχα κάνει κόστιζε 7.500 δρχ. Ευτυχώς δεν πέταξα τις αποδείξεις. Οι θεραπείες απαράδεκτες, άλλιώς μας στα είχαν παρουσιάσει και αλλιώς τα βρήκαμε. ʼρχισα να αμφιβάλλω, εντωμεταξύ πιάνοντας την κουβέντα με άλλες κοπέλες μάθαινα τα χειρότερα. Τρίτη φορά δεν πρόλαβα να πάω γιατί αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό μου , έβαλα νάρθηκα και έμεινα στο κρεββάτι για ένα μήνα. Εντωμεταξύ από την τσαντίλα μου έχασα όχι 4 αλλά 7 κιλά και φυσικά βελτιώθηκε και η κυταρίτιδα. Ο γιατρός απαγόρευσε γυμναστική και γενικότερα έντονη δραστηριότητα και δεν ξαναπήγα στο κέντρο. ¨Ομως αυτοί δεν με ξέχασαν μετά από 3 μήνες με πήραν τηλέφωνο να μου πουν πως θα εισέπραταν τα γραμμάτια.
Τους εξήγησα τι είχε συμβεί και πως δεν μπορούσα να ακολουθήσω το πρόγραμμά τους για λόγους υγείας.
ʼρχισαν τις ειρωνείες και τα αγενή σχόλια.
Κυριολεκτικά φόρτωσα.
Βούτηξα τις αποδείξεις από τις δύο συνεδρίες και πήγα εκεί να βρω την υπεύθυνη.
Με ευγένεια της εξήγησα τι είχε συμβεί και της ζήτησα να μου επιστρέψει τα γραμμάτια αφού αδυνατούσα να δεχτώ τις υπηρεσίες τους για λόγους υγείας. Όσο για τις δύο συνεδρίες ήταν ήδη καλοπληρωμένοι με τα 20.000 δρχ που τους είχα δώσει ως προκαταβολή. Με περισσή απάθεια και αγένεια μου απάντησε πως αυτό δεν ήταν δικό τους πρόβλημα και πως θα εισέπραταν τα γραμμάτια. Εεε τότε γύρισε το μάτι μου. Σηκώθηκα έβγαλα ένα λογιδρίο περί απουσίας επαγγελματισμού και ανθρωπιάς από μέρους της και τέλος την απείλησα πως αν παρουσιαζόντουσαν τα γραμμάτια στην οποιαδήποτε τράπεζα θα τους έκανα μήνυση για εξαπάτηση και πως φυσικά θα τους έβγαζα στο ΣΚΑΙ στον Τριανταφυλόπουλο που τότε ασχολιόταν κατά κόρον με τις εξαπατήσεις αυτού του είδους.
Τα γραμμάτια δεν μου τα επέστρεψαν ποτέ, αλλά και ποτέ δεν εμφανίστηκαν στην τράπεζα. Πιστεύω πως μόλις αποχώρησα αυτή πρέπει να τα έσκισε αφού κατάλαβε πως θα έμπλεκαν.
Η φίλη μου όμως αν και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αναγκάστηκε να το πληρώσει. Πιστεύω όμως πως δεν το κυνήγησε το θέμα όσο έπρεπε τότε.
Συμπέρασμα, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥς ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙς ΑΠΕΙΛΕς ΣΑΣ.
Όταν δουν πως κινητοποιήστε εναντίον τους τότε ξαφνικά λύνονται όοοοολα τα εμπόδια
Η αρνητική διαφήμιση δεν τους συμφέρει και το ξέρουν
Aγαπητη Petra η απαντηση ειναι απλη...Ολα τα ινστιτουτα το ιδιο ειναι και τις ιδιες απατες κανουν.
Εγω εχω φιλους που δουλευουν εκει και εχω ακουσει απιστευτες ιστοριες.
Οποιος θελει να παει, θα πρεπει απλα να ειναι πολυ αποφασισμενος να αγορασει ενα προγραμμα που τον ενδιαφερει και τιποτα αλλο. Απλα σε πιεζουν τοσο πολυ και σε πειθουν κιολας για δηθεν προγραμματα, οπως ο λιπομυκητας, που ειναι απατη και οι υπαλληλοι εκει μεσα γελανε με αυτη τη θεραπεια, οπως και με τη μεσοθεραπεια, που ναι μεν ειναι επιστημονικη μεθοδος και εκτελειται απο γιατρο, ομως στα γνωστα ινστιτουτα ειναι απλα ψεμα.
Το μονο προγραμμα που αξιζει ειναι το μασαζ, και αυτο το πουλανε αρκετα ακριβα.
Εγω εχω την ατυχια να τα ζω αυτα καθημερινα και λυπαμαι ειλικρινα που συμβαινουν και που κανεις δε μπορει να τους σταματησει.
Προσοχη μεγαλη με τις καρτες, εχουν σε ολες τις τραπεζες δικους τους υπαλληλους που κανουν τα παντα για να σου βγαλουν καρτα ή να σου αυξησουν το πιστωτικο οριο για να αγορασεις παραπανω προγραμματα.
Το πιο σημαντικο για αυτους ειναι να σου παρουν τα λεφτα εκεινη τη στιγμη, γιατι κυνηγουν εναν στοχο που αφορα στα μετρητα που μπαινουν ημερησιως στα ταμεια τους. Γι αυτο προσοχη και παλι σε οποιον θελει να αγορασει.
Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να σου επιστραφουν τα χρηματα ολα, με αιτηση οπως πολυ σωστα ειπε η Dodaki, η οποια πρεπει να γινει και στη τραπεζα, γαιτι αλλιως το καθυστερουν οσο μπορουν.
Αυτα απο μενα και παλι προσοχη.....
Εδω θα συμφωνησω κι εγω,απο πικρη προσωπικη πειρα...
Ηθελα να χασω 4 κιλα,πληρωσα τον πωπο μου για ανοητη "παθητικη" γυμναστικη και ακομα τα κλαιω...
Αυτο που με εξοργιζει ομως σε αυτα τα "κεντρα" ειναι ο τροπος με τον οποιο καλλιεργουν τις ανασφαλειες του κοσμου!Ημουν 60 κιλα,εφυγα νοιωθωντας φαλαινα και ημουν τοοοσο ανοητη που τους πιστεψα και κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη.
(ορσε:αυτοκριτικη :D)
ΜΑΚΡΙΑ παιδια,ειναι περισσοτερο εκμεταλλευτες ψυχων,παρα χρηματων.
Μπραβο που δεν καθησατε με σταυρομενα χερια. Εγω μια φορα επισκεφτηκα ενα τετοιο ινστιτουτο. Γνωρισα τι διαιτολογο που θα μου εκανε προγραμμα διατροφης χωρις να ζητησει καν αιμοτολογικες!!!! Ενα φωτοτυπιμενο προγραμμα δλδ που θα ταιριαζε σε ΟΛΟΥΣ! ευτυχως δεν υπεγραψα γιατι ημουν ανηλικη 17 δλδ αλλα επαιρναν διαρκως τη μητερα μου και καλα στην αρχη οτι ανησυχουσαν που ημουν αδυνατη και στο τελος της ειπαν πως ειμαι αγανεστατη και κακομαθημενη. ΚΑΜΙΑ σχεση με οσο ειχα συζητησει.
Τωρα το τοπικ δεν ειναι καταλληλο αλλα μια μερα πριν 4 μηνες μου εκαψαν σε κομμτηριο ενα σημειο του κεφαλιου, δεν φαινεται αλλα δεν εχω βγαλει ακομη μαλλια. Που μπορω να απευθυνθω; Οταν πηγα εκει ηταν πολυ αγενεις, υστερα ειδαν οτι δεν αστειευομαι και μου εδωσαν πισω τα λεφτα μου. Εκει ηθελα να τελειωσει το θεμα. Αλλα τοσους μηνες μετα χωρις μαλλια δεν ξερω, μηπως να το συνεχισω?
pws briskeis kathe fora mia istoria kai tin kollas egw tha skasw :PQuote:
Originally posted by mcan
Τωρα το τοπικ δεν ειναι καταλληλο αλλα μια μερα πριν 4 μηνες μου εκαψαν σε κομμτηριο ενα σημειο του κεφαλιου, δεν φαινεται αλλα δεν εχω βγαλει ακομη μαλλια. Που μπορω να απευθυνθω; Οταν πηγα εκει ηταν πολυ αγενεις, υστερα ειδαν οτι δεν αστειευομαι και μου εδωσαν πισω τα λεφτα μου. Εκει ηθελα να τελειωσει το θεμα. Αλλα τοσους μηνες μετα χωρις μαλλια δεν ξερω, μηπως να το συνεχισω?
Βρε μανα μου τονα το γνωριζεις σαφως δεν ηταν απαραιτητο ,αλλα και εσυ βρε παιδι μου για 6 κιλα τετοιο προγραμμα με κοστος τοσες χιλιαδες ευρω?
Δεν ειναι απο λιγο εως παραπολυ υπερβολικο?
Στον Λυρα θα σου εβγαινε πιο φτηνα θα τελειωνες πιο γρηγορα και το αποτελεσμα πιο θεαματικο!!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ!!!!
ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!