τι διαιτα να ακολουθησω??
γεια σε ολα τα μελοι..δεν ξερω αν ανοιγω σωστα το θεμα αλλα ειμαι καινουργια στο φορουν,δεν ξερω τι διαιτα να ακολουθησω,μολισ σταματησα απο την διαιτολογο εχασα 5 μονο κιλα απο τον μαιο,δεν εχο πολλα απλα επειδη τα χω τοπικα φαινονται,το θεμα ειναι οτι εχει κολησει ο μεταβολισμοσ μου επειδη χρονια ειμαι σε διαιτεσ θα αφηνομαι λιγο καιρο κ με το παραμικρο περνω κιλα,κ μετα παλι σε διαιτα αυτο γινεται αρκρτα χρονια,κ πλεον χανω πολυ δισκολα,τρωω πολυ υγειηνα απλα το κακο ειναι οτι καποιεσ φορεσ τσιμπολογαω δεν το χο κοψει τελειωσ αλλα μυδαμινεσ ποσοτητεσ,η διατροφη μου ελατωθηκε παρα πολυ απο την διαιτολογο για τον λογο οτι δεν εχανα,οσπου εφτασα να τρωω πρωι γαλα με κορν φλεικσ μεσημεριανο μια μικρη μεριδα με σαλατα κ,1 φρουτο ενδιαμεσα κ καθε βραδυ ενα ποτυρι ξυνογαλο,κ παλι εχω κολυσει..σκευτομαι να κνω την ατκινσ μπασ κ ξεμπλοκαρω,απλα δεν γνωριζω τι τρωσ ημερησιωσ?ξερω τισ ποσοτητεσ υδατανθρακων που πρεπει να περνω ,ταα εχω διαβαζει αυτα,απλα δεν ποσεσ φορεσ την ημερα να τρωω κρεασ.??την διαιτα ημερησιωσ δεν γνωριζω..συγνωμη αν σασ κουρασα..αν γνωριζεται καποια καλη δοκιμασμενη διαιτα για την περιπτωση μου να μου την πειτε μπασ κ κατευω κανενα νουμερο στα ρουχα...ευχαριστω