πως να βοηθησω την αδερφη μου;;;;;;;;;;;;
Η αδερφη μου ειναι 13-14 κ συμπεριφερεται περιεργα....δε τρωει σχεδον καθολου,φαγητα που πιο παλια της αρεσαν τωρα ουτε να τα δει κ συνεχως κοιταει οχι να τρωει υγιεινα αλλα να μην τρωει σχεδον καθολου επειδη οπως λεει δε θελει να παρει κιλα κ να γινει χοντρη...σημειωτεον ειναι 1,69 και ενω συνεχως ψηλωνει τα τελευταια 2 χρονια μενει στασιμη στα 49-52 κιλα maximum...το κορυφαιο ειναι οτι απο την ελλειψη βαρους εχει αρχισει να κανει ραγαδες μεχρι κ στην πλατη....το ασχημο ειναι οτι αισθανεται οτι δεν μπορει να επικοινωνησει με κανεναν..ουτε καν με εμενα...εχει βρει εδω κ ενα χρονο ενα αγορι 15 ετων που λενε οτι "τα εχουν" κ επειδη τους χωριζει μεγαλη αποσταση τον σκεφτεται συνεχεια κ ψαχνει καθε δυνατο τροπο να του μιλαει(ενω εχουν γινει μεγαλοι τσακωμοι γι αυτο το λογο μεσα στο σπιτι επειδη οι γονεις μου δε θελουν να μιλαει μαζι του)αποψη μου ειναι οτι εχει αγκιστρωθει απο αυτον επειδη δεν εχει αλλη διεξοδο....το χειροτερο ομως ειναι οι γονεις μου...παρολο που ειναι οι γονεις που κανουν τα παντα για τα παιδια τους στη συγκεκριμενη περιπτωση κλεινουν αριστοτεχνικα τα ματια τους...οι εντασεις κ η ελλειψη επικοινωνιας που εχουν μεταξυ τους(σχεση που δοκιμαζεται συχνα απο απιστιες κ συναφη) επηρεαζει οπως ειναι φυσικο κ εμας τα παιδια τους...στο ιδιο σπιτι μενουμε αλλωστε...με κανενα τροπο ομως δε μπορουν να δεχτουν οτι κατι τετοιο υφισταται κ ποσο μαλλον οτι μπορει να επηρεαζει την αδερφη μου...κλεινουν τα ματια τους κ βλεπουν μια υγιη οικογενεια που δεν εχει κανενα προβλημα να αντιμετωπισει...οταν εκανα λογο κ στους 2 για ψυχολογο για να παρουμε εστω μια συμβουλη για το πως να πλησιασουμε την αδερφη μου κ να την κανουμε να αρχισει να τρωει κ να ανοιγεται γιατι ειναι κλειστος ανθρωπος γενικα, εκαναν λες κ ειναι κανενας μπαμπουλας ή μιλησα για ψυχιατρο.....δε ξερουν ομως πως να χειριστουν την αδερφη μου κ γινονται αρκετα επικριτικοι για το σωμα της....εγω ομως δε μπορω να το αφησω ετσι.....αισθανομαι οτι κατι πρεπει να κανω....μερικες φορες νομιζω οτι ολα ειναι καλα κ απλως εγω βλεπω φαντασματα....εσας πως σας φαινονται ολα αυτα;ειναι λογικα;χρειαζομαι μια συμβουλη,μια γνωμη εστω μια σκεψη γιατι στο τελος θα τρελαθω..........................