Αγοραφοβία με τάση για εμετό
Γεια σας, σήμερα γράφτηκα στο forum και θέλω να σας πω κι εγώ αυτό που περνάω. Εδώ και δύο χρόνια περίπου όποτε πάω στη σχολη ή στο σούπερ μάρκετ ή γενικά κάπου που νιώθω ότι δεν μπορώ να βγω γρήγορα με πιάνει τάση για εμετό. Βέβαι ποτέ δεν έχω κανει, έχω μόνο την τάση. Πέρυσι πήγα στον ψυχολόγο του παναπιστημίου και μου είπε ότι εχω κάτι σαν αγοραφοβία. Φέτος χειροτέρεψα και δεν μπορούσα να παώ. Θα πάω όμως σίγουρα από Σεπτέμβρη γιάτι πάλι αισθάνομαι καλύτερα. Από τις φίλες μου έχω κόψει εντελώς γιατί δε με καταλάβαιναν και όταν τους εμπιστέυτηκα το πρόβλημά μου αυτές με πίεζαν αν δίνω μαθήματα και με έκαναν χειρότερα. Ευτυχώς σπουδάζει και το αγόρι μου εδώ και είμαι πολύ τυχερή γιατί με στηρίζει απίστευτα. Βγαίνουμε συνέχεια για καφέ, πάμε σούπερ μάρκετ και γενικά με βοηθάει πάρα πολύ. Αν κανένας έχει παρόμοιο πρόβλημα και ειδικά με τον εμετό ας γράψει από κατω. Αν το έχει ξεπεράσει κιόλας ή είναι σε καλό δρόμο, ακόμα καλύτερα. Θέλω συμβουλές κυρίως για το πως να το διαχειριστώ το καλοκαίρι μέχρι να πάω στον ψυχολόγο. Δε θέλω να πάρω φάρμακα γιατί είμαι πολύ μικρη. Καμιά φορά παίρνω βαλεριάνα που με βοηθάει..