Απεγνωσμένη για βοήθεια...
Χαιρετώ τους συμπάσχοντες του forum. Ναι είμαι βουλιμική, από τα 17 μου χρόνια(ούσα 20) ξεκίνησα τους εμετούς, ανακουφίζοντας πρόσκαιρα τις τύψεις μου..Δίαιτες, δρυμήτατες αυξομοιώσεις βάρους, συνεχής ενασχόληση με το φαγητό αποτελούν ρούτινα πια για 'μενα..Εχω γεμίσει με απελπισία, αισθάνομαι ότι δε ζώ-καθώς η ζωή είναι κάτι πολύ περισσότερο από το απλό γεγονός της αναπνοής- και έτσι αγανακτισμένη με τον ευατό μου επισκέφτηκα ένα ψυχίατρο, μου συνταγογράφησε το ladose(αντικαταθλιπτικό, συνίσταται και σε περιπτώσεις βουλιμίας) και ενώ όλα ξεκίνησαν καλά(κατάφερα με ισορροπημένη διατροφή να απέχω 9 μερες-ρεκορ για 'μενα!-από την πρόκληση εμέτων το πρόβλημα σταδιάκα επανεμφανίστηκε... :-(
Tην τελευταία εβδομάδα έχω κλειστεί στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα άλλο από το να καταναλώνω υπερβολικές ποσότητες θερμίδων και τη συνέχεια τη γνωρίζετε... Ούσα κοινωνική και διασκεδαστική τώρα πια εχώ απομονωθεί πλήρως... Δεν ξέρω τι να κάνω...Σας παρακαλώ βοηθήστε με...
ΥΓ: Έχω προσπαθήσει αμέτρητες φορές να βάλω ένα τέλος στις βουλιμικές μου κρίσεις και να τρέφομαι ισορροπημένα(οχι δηλαδή απεργία πεινας-Σαφώς το κάνω και αυτό!-) αλλα απέτυχα παταγωδώς!