Κάποτε πρέπει να σταματήσει επιτέλους...!
Γεια σας, είμαι καινούργια και από 14 ετών(είμαι 19) αντιμετωπίζω διατροφικά προβλήματα. Καθαρά βουλιμία ή ανορεξία δεν είχα ποτέ αλλά έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια διαιτες-αστραπή συνδιασμένες με εξαντλητική γυμναστική και μετά όσα κιλά έχασα τα έχω πάρει σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό έχει γίνει τα τελευταία 5 χρόνια 7 φορές και δεν αντέχω άλλο!έχω καταστρέψει τον οργανισμό μου,δεν θέλω να βγαίνω έξω(παρότι είμαι απλά παχουλούλα και το πρόβλημα δεν είναι τεράστιο) γιατί συνέχεια κοιτάω τις αδύνατες κοπέλες και νιώθω μειονεκτικά. Δεν μου αρέσουν τα ρούχα επάνω μου. Ξυπνάω και κοιμάμαι με τη σκέψη ότι ξεκινάω δίαιτα. Με πιάνουν κρίσεις και εκεί που για αρκετές μέρες έχω ισσοροπήσει και λέω ότι το νίκησα τρώω ξαφνικά όλο τον κόσμο.Καμιά φορά προκάλώ εμετό μετά ή ασκούμαι εξαντλητικά. Το αν είμαι αδύνατη η παχιά καθορίζει και τις επιδόσεις μου σε άλλους τομείς. Κανένα περιοδικό,κανένας φίλος και κανένας ψυχολόγος δεν μπόρεσε να με βοηθήσει ώστε η τροφή να μην καθορίζει τη ζωή μου. Το παλέυω μόνη μου λοιπόν και ελπίζω να σταματήσει ο φαύλος κύκλος...