ΤΟ ΜΥΑΛΟ Μ ΟΛΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ.........
Γεια σας κ παλι,
θα ηθελα μια γνωμη απο κοπελες που πηγαινουν σε διαιτολογο, επειδη εγω δν ζυγιζομαι πια κ επειδη τον διαιτολογο μ που τον ξερω χρονια τον σταματησα, γτ ντρεπομαι να του λεω τι εχω.......κ σε καινουργιο δν παω επειδη λογω της νοσου μου, δεν εμπιστευομαι κανεναν...
πριν λιγες μερες λοιπον ξεκινησα θεραπεια με χαπια για την διπολικη, συνεχιζοντας ταυτοχρονα το LASOSE και ενα αλλο αντιεπιληπτικο. αυτη η ελαφρα σχιζοφρενεια εχει ως αποτελεσμα να με κανει να μπερδευομαι, να κουβαριαζεται το μυαλο μ, να συγχεεται με σκεψεις , και να παιρνει πολυ γρηγορα στροφες για πραγματα που εκανα η θα κανω.....κ συνιθως οι σκεψεις αυτεσ ειτε με οδηγουν σε μανια γιατι δεν μπορω αλλο να σκεφτομαι, η σε υπερκινητικοτητα, η ξεσπασματα σε φαγητο, σε αλλους, κ στον ιδιο μ τον εαυτο........
ο ψυχιατρος μ ειπε να σταματησω να σκεφτομαι κ να μετραω της ημερισιες θερμιδες . επειδη η τοση σκεψη κ οι τοσοι υπολογισμοι με κανουν να συγχιζομαι. ειπα λοιπον να το δω πιο σφαιρικα κ να μετραω στο περιπου τις θερμιδες μ εβδομαδιαιως. η ερωτηση μ ειναι η εξης:
εαν οι εβδομαιδιαιες θερμιδες καποιου για απωλεια βαρους ειναι οι 8.000 θερμιδες, υπαρχει προβλημα για το πως αυτες θα κατανεμηθουν? δλδ εγω δν μπορω να φαω κανονικα οπως εχω πει, με οδηγει σε βουλιμικο. οποτε απο δευτερα εως παρασκευη τρωω σαλατες φρουτα κ γιαουρτια κ παω γυμναστηριο 3 μερες την βδομ επι 1 ωρα. οποτε 5μερες εχω συνολο γυρω στις 2000 θερμιδες ισως λιγοτερο. επειδη δν θελω να μαθει το στομαχι στην αφαγια, τρωω σαβ/κυριακο παραπανω, κ αν με πιασει το βουλιμικο μ, ισως το σαββ να φαω κ 3000 θερμιδες, κ κυριακη ισως αλλες 2000........αυτο σαν εβδομαδιαιο που φτανει στις 7000 δν θα πρεπει να χασω λιγο βαρος?
αν το φαγητο απλα το χωρισεις σε 2 μερεσ, η 1 μερα , η 5 μερες, παιζουν ρολο οι εβδομαδιαιες θερμιδες??
επειδη το μυαλο μ κοντευει να σπασει...πειτε μ αν κανω καλα........γτ δν αντεχω να βασανιζομαι με το να σκεφτομαι συνεχεια ασχημα κ να νιωθω τυψεις που τρωω 2 μερες την βδομ......