Καλησπερα ειμαι καινουργιο μελος στο forum και ελπιζω δω να βρω καποια βοηθεια και συμπαρασταση. Το προβλημα μου ειναι η επεισοδιακη υπερφαγια. Το προβλημα το εχω χρονια μονο που τελευταια εχει γινει πιο συχνο, σχεδον καθημερινο, και πιο εντονο. Καταναλωνω ο,τι βρεθει μπροστα μου, γλυκο και αλμυρο, ζεστο και κρυο χωρις να μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου και καταληγοντας να με μισω και να μου προκαλω αηδια. Εχω καταστρεψει την κοινωνικη και οικογενειακη μου ζωη απο αυτο. Εχω αποξενωθει απο ολους και νιωθω οτι κανεις δεν μπορει να με καταλαβει. Καθε προσπαθεια μου για διαιτα καταληγει σε αποτυχια, ακομη και οταν συμβουλευτηκα διαιτολογους, δεν μπορεσαν να με βοηθησουν, μονο με κοιτουσαν εντρομοι και εκπληκτοι οταν τους ελεγαν τι φαγητο καταναλωνω σε μια ημερα, η μαλλον καλυτερα σε ενα γευμα. Σκεφτομαι σοβαρα να ζητησω βοηθεια απο εναν ψυχολογο. Πιστευεε οτι μπορει να με βοηθησει ; Επισκεφεται καποιον ψυχολογο καποιος απο εσας που να εχει την ιδια συμπεριφορα. Εχω απογοητευθει τελειως και δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω.