πως να του συμπαρασταθω αμα ειμαι η ψυχολογια μου ειναι χαλια??
ζούσα ένα μεγάλο έρωτα με το φίλο μου, είχαμε τις διαφορές μας αλλά γενικά ήμασταν πολύ δεμένοι συνέχεια μαζί. πρώτη φορά στη ζωή μου δενόμουνα τόσο πολύ με κάποιον και το ίδιο και αυτός. εδώ και δυο βδομάδες είμαστε σε μια περίεργη κατάσταση τσακωθήκαμε είπαμε ότι χωρίζουμε(πάνω στον καβγά) αλλά από εκείνη τι μέρα μιλάμε συνεχεία στην αρχή τον είδα και δυο φορές αλλά τσακωνόμασταν μια τον ήθελα εγώ και είχε νεύρα μαζί μου και τι άλλη το αντίθετο. Βλακείες όλα αυτά σιγά σταματήσαμε να τσακωνόμαστε αλλά δεν τον είδα γιατί λείπει για δουλειά δεν τα χαμέ ξαναβρεί απλά είχαμε πει ότι θα συζητούσαμε από κοντά. ήμουνα καλά μέχρι που έπεσα σε κατάθλιψη δεν άντεχα άλλο μακριά του και εκείνος δεν έκανε καμιά προσπάθεια να ρυθμίσει έτσι τις δουλειές του ώστε να με δει πονούσα δεν ξερώ αν καταλάβαινε ποσό υποφέρω και ξαφνικά σκοτώνεται ο κολλητός του και εδώ είναι που πλέον δεν ξερώ τι να κάνω.
Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή τους τσακωμούς μονό ποσό τον αγαπώ και θέλω να με κοντά του γύρισε και πήγα να τον δω με έβρισε πολύ θυμωμένος αναφέροντας όλες τις βλακείες για τις οποίες έχουμε τσακωθεί εγώ έκλαιγα και του έλεγα ότι τα βάζω όλα στην άκρη αυτή τι στιγμή και θέλω να είμαι διπλά του τώρα που δεν είναι καλά να του σταθώ.. με πέταξε έξω από το σπίτι του.. την άλλη μέρα μάλλον το κατάλαβε και ήταν καλός μαζί μου του πα ξανά να με αφήσει να μαι δίπλα του σαν να συμφώνησε αν είναι να μαστέ ήρεμα μου πε ένταξη αλλά δεν είμαστε μαζί δεν νιώθω ότι είμαστε μαζί δεν περάσαμε καθόλου χρόνο μαζί και πάλι έφυγε. Εξακολουθεί να θέλει να μιλήσουμε για τη σχέση μας κάποια στιγμή που θα ναι ήρεμος. Αλλά το θέμα είναι εγώ τώρα τι κάνω?? Δεν τον νιώθω κοντά μου πια και δεν ξερώ πως να του σταλθώ για μένα είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να βοηθάς τον άλλο στα δύσκολα αλλά πως?? είναι περίεργος ενώ τον ρωτάν αν θέλει να τον αφήσω μονό μου λέει ότι του αρέσει που μιλάμε και ότι μαζί έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε αφού είναι μακριά.
δεν ξερώ τι να του πω.. πως νιώθω νομίζω είναι το τελευταίο που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή. θέλω απλά να μαι νιώθει κοντά του και να μην νιώθει μονός του. Αν πάλι θέλει να είναι μονός του γιατί δεν μου το λέει. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.. δεν μπορώ να λύσω τα προβλήματα μας στη φάση που είναι αλλά δεν μπορώ και να απομακρυνθώ αν τώρα με χρειάζεται???? τι να κάνω?? δεν μπορώ να συζητήσω μαζί του τώρα έχει κλειστεί στο εαυτό του αλλά δεν με βοηθοί καθόλου να ξερώ πως να συμπεριφερθώ μια με παίρνει τέλ να με ακούσει την άλλη δεν μου το σηκώνει. πως να το χειριστώ??? δεν έχω ιδέα.. από την άλλη και εγώ δεν αντέχω με όλα αυτά που έχουν γίνει καταρρέω και τον χρειάζομαι αλλά ξερώ ότι είναι γέλιο να χρειάζομαι εγώ αυτόν τώρα ξερώ ότι πονάει πολύ αλλά δεν το δείχνει καθόλου και αυτό με ανησυχεί ακόμα περισσότερο....