Καλως σας βρηκα και παλι!
Γεια σας,
Περασαν 2 χρονια και 13 κιλα συν απο την τελευταια φορα που εγραψα στο forum. Ομολογω οτι συχνα διαβαζα τα διαφορα topic αλλα λιγο το οτι ειχα ξεχασει το password λιγο που δεν ημουν και σε φαση ικανη να ενθαρρυνω οποιονδηποτε- ποσο τον ευατο μου δηλαδη- δεν ελεγα την αποψη μου. Αυτο αλλαξε, με την βοηθεια κυριως ενος παχυσαρκου φιλου -συναδελφου. Με παρασυρε η φιλοσοφια του και αποφασισα να βγω στον κοσμο και να πω: "Γεια σας ειμαι 87 κιλα, ειμαι ΠΡΩΗΝ βουλιμικη και πολυ περηφανη πια για αυτο το πρωην και εχω σκοπο να ειμαι πιο αδυνατη χωρις υπερβολες το SUMMER 2010! " Δεν ξερω πως θα το πετυχω αυτο αλλα θα το πετυχω αργα χωρις υπερβολες! Αλλωστε οι υπερβολες με εφεραν σε αυτη την κατασταση. Διαιτα ξεκινησα πρωτη φορα στα 12 και ειμαι 28! 500 γρ το μηνα να εχανα απο τοτε θα ειχα χασει 96 κιλα και μπορει πραγματι καπου τοσα να εχω χασει εαν προσθεσω τα 5, 3, 2 κιλα που εχανα κατα καιρους τα οποια γινονταν διπλασια τον επομενο μηνα και παλι απο την αρχη! Αποφασισα να δειξω λιγη εμπιστοσυνη στον ευατο μου, να τον αφησω να χαλαρωσει και να ηρεμησει. Δεν θα ξαναπω οχι στους φιλους μου οταν με καλουν για φαγητο, οχι δεν θα κατσω ξανα σπιτι μονη τρωγοντας το μισο ψυγειο επειδη ζηλευω που οι αλλοι περνανε καλα! Ποτε ξανα! Θα φροντισω τον ευατο μου και θα ακουσω τα θελω του, βαρεθηκα την μιζερια και την καταθλιψη μου. Τοσα χρονια ημουν πολυ εγωιστρια. Δοξα τω Θεω την υγεια μου την εχω, με ευλογησε ο Θεος με ενα ομορφο προσωπο και χαμογελο, ειμαι κοινωνικη, εχω φιλους που με στηριζουν και ενα συντροφο που ειμαστε μαζι 10 χρονια και με θελει οπως την πρωτη μερα. Ολα αυτα δεν τα εβλεπα εβλεπα μονο την περιφερεια μου και την αφηνα να μου καταστρεφει την ψυχολογια. Θελω λοιπον να ζητησω μια χαρη απο εσας : Να με βοηθησετε να διατηρησω την "επιφοιτηση" που ελαβα , να μου συμπαρασταθειτε στην προσπαθεια να αγαπησω τον ευατο μου και ολοι μαζι με χιουμορ να διορθωσουμε σταδιακα ολα αυτα που μας ριχνουν (κιλα κακη διαθεση κα). Αλλωστε ανακαλυψα οτι στην πορεια της προσπαθειας απωλειας βαρους απεκτησα πολλες εμπειριες (ευχαριστες και δυσαρεστες), περασα πολλα κυματα και εχω να σας διηγηθω πολλες αστειες και μη ιστοριες.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!