Quote:
Originally posted by NothingLeft
Μερικές φορές με παίρνει από κάτω και με πιάνει πανικός, άλλες φορές νιώθω καλά και συνεχίζω, αλλά δεν έχω πλέον δυνάμεις για άλλη προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα. :-(
Μάλλον, γενικότερα δεν είμαι σε θέση να προσπαθήσω άλλο. Αλλά έτσι και αφεθώ λιγάαακι, θα βάλω 83297 κιλά σε χρόνο 0.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό εδώ και τόσους μήνες. Τουλάχιστον 5-6.
Και δεν ξέρω τί λάθος κάνω. Τί πρέπει να κάνω για να ξεκολλήσω.
Κουράστηκα... :-''(
ετσι ημουν εγω απο το φεβρουαριο, γιαυτο σε νιωθω τοσο κοντα κ σε αποκαλω φιλεναδα...ειχα φτασει τα 103 μετα το κοψιμο του τσιγαρου. Ξαφνικα σταθεροποιηθηκα στα 103. Σταματησα να τρωω ακατασχετα, ενιωθα ομορφα με την προσπαθεια μου...ομως εχανα σαν χελωνα...κατα το καλοκαιρι ειχα παει 98. Εκει ομως με ειχε πιασει τρομος γιατι αν αφηνομουν ενιωθα οτι θα εβαζα 103+3 κιλα. Περασε το καλοκαιρι με τρομο, τρεξιμο, αγχος, αλλα καθολου επιπλεον προσπαθεια απο μερους μου να αλλαξω κατι. Συνεχιζα την πανω κατω σωστη διατροφη κ εκανα υπομονη. Καθε φορα που ανεβαινα στη ζυγαρια ελεγα στονε αυτο μου οτι το σεπτεβρη θα εχω χασει 10 κιλα, απλα δεν εχω παρει μπρος ακομα, ολο δικαιολογουσα τον εαυτο μου που δεν εχανα κιλα ενω προσπαθουσα, αλλα οχι αρκετα.