Quote:
Originally posted by irenep
σιγουρα θα βρεις και στην περιοχη σου μαγαζια με μεγαλα μεγεθη. συνηθως συνοικιακα μαγαζια με κανονικα μεγεθη βαζουν ανακοινωσεις οταν φερνουν μεγαλυτερα νουμερα για να καλυψουν μεγαλυτερο κομματι της τοπικης αγορας.και οι τιμες τους ειναι σε κανονικα επιπεδα οπως και στα μικροτερα νουμερα. ψαξτο!
Ρε παιδιά αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης στα μαγαζιά με μεγάλα νούμερα είναι ότι όχι μόνο οι τιμές τους είναι υψηλές αλλά και τα ρούχα τους ... δεν μ'αρέσουν ! Δεν είναι ότι φέρνουν τα ίδια ρούχα με τα υπόλοιπα μαγαζιά αλλά σε μεγαλύτερα νούμερα , τα ρούχα τους είναι πολύ διαφορετικά . Όλα σε φαρδιά γραμμή , ριχτά , με ΠΟΛΛΑ σχέδια επάνω για να φαίνονται νεανικά ... δεν μ'αρέσουν πια αυτά τα ρούχα μου θυμίζουν πολλές φορές κάτι 50άρες που θέλουν να δείχνουν νεανίζουσες . Αντίθετα έχω βρει μαγαζι στην περιοχή μου (Κορυδαλλός) που έχει πολύ ωραία ρούχα , ότι κυκλοφορει στην αγορά αλλά και σε πιο μεγάλα νούμερα και απο τιμές ίδιες με των άλλων καταστημάτων . Εκτός του ότι το συγκεκριμένο μαγαζί το μισό χρόνο έχει εκπτώσεις σε ρούχα προηγούμενης σεζόν τα οποία όμως είναι μια χαρα ! Βλέπω πιο παλιά ρούχα μέσα στη ντουλάπα μου που αγόραζα από διάφορα άλλα μαγαζιά με μονο μεγάλα νουμερα και τα βλέπω σαν τσουβάλια πια , δεν μπορω να τα βαλω ... αυτο που λεω ειναι προσωπική μου γνωμη ελπιζω να μην προσβαλλω κανεναν με αυτα που λεω ...