Quote:
Originally posted by leni
Σ'ευχαριστω πολυ Λιλυ μου για το κουραγιο που μου δινεις. Εχεις δικιο, ειναι πολλα αυτα για τα οποια θα πρεπει να νιωθουμε ευγνωμοσυνη στη ζωη μας και συνηθως οταν αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα βλεπουμε μονο αυτο και οχι την γενικη εικονα. Παρολα αυτα ακομη δεν εχω βρει την δυναμη να ανεβω στη ζυγαρια. Φοβαμαι πως θα απελπιστω τοσο πολυ που δεν θα μπορεσω καν να αρχισω την προσπαθεια. Και δεν μπορω να εξηγησω γιατι νιωθω ετσι. Ποτε πριν στην ζωη μου δεν εχω κρυφτει απο τιποτα και τωρα κρυβομαι απο τον ιδιο μου τον εαυτο.
Η διατροφη που προτεινει η Αλεξανδρα φαινεται αποτελεσματικη, την εχει δοκιμασει κανεις και με τι αποτελεσματα;
Ανεφερα στην αρχη οτι τους μηνες που καθομουν σπιτι ετρωγα οτιδηποτε και οποιαδηποτε ωρα. Δεν ειχε σημασια. Τωρα κανω ακριβως το αντιθετο. Οταν εχω πρωινο ωραριο τρωω το μεσημερι και κοιμαμαι για 1 - 1.5 ωρα (ξυπναω πολυ πρωι) και οταν ειμαι απογευματινο ωραριο τρωω μονο το βραδυ με αποτελεσμα να χανω το μετρο. Πρωινο δεν τρωω και ολη την ημερα ειμαι με καφε και τσιγαρο. Η δουλεια μου εχει να κανει με κοσμο και δεν μπορω να κανω ουτε καν δεκαλεπτο διαλειμα για φαγητο. Δεν συζητω βεβαια να τρωω και να δουλευω ταυτοχρονα, το θεωρω απαραδεκτο. Με αυτο το προγραμμα πως μπορω να τηρησω ωραρια φαγητου και σωστα γευματα;
Καλησπέρα Λένη μου, διάβασα πολύ προσεκτικά όσα γράφεις και θέλω πραγματικά να σε δώ να στέκεσαι και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου..