Quote:
Originally posted by joval
Καλημερα και απο μενα.Και εγω σ αυτον ετοιμαζομαι να παω στις 7/01-λες να συναντηθουμε lollipop;Εχω ραντεβου στη 1 αν εισαι εκαι κοντα μακαρι να τα πουμε.Λοιπον στον Καζαμια εχω ξαναπαει οταν γεννησα οταν σταματησαν να φευγουν κιλα μετα απο 2 μηνες και κολλησα και καταφερα να χασω αρκετα.Εχει πεινα,μονοτονια αλλα μετα απο καποιον καιρο αποκτας ποικιλια.Η ουσια ειναι να κανεις 1-2 μηνες αυτα που λεει και φυσικα συντηρηση και δεν τα ξαναπαιρνεις.Εχω μια φιλη 32 χρονων που μου τον συστησε ηταν παντα χοντρη αλλα και χοντροκομμενη αν με καταλαβαινετε δηλαδη φαινοταν σαν να ειχε χοντρο σκελετο που και να εχανε θα ειχε την ιδια εμφανιση σαν ογκος.Εκανε λοιπον διαιτα εκει μετα απο γεννα και οταν την ειδα τρομαξα,ηταν οχι μιση το ενα τριτο λες και την κοψανε,την εβγαλα φωτογραφια και την βλεπω συχνα και δεν μπορω ακομα να το πιστεψω γιατι την ξερω απο μικρη.Μου ειπε οτι τα εκανε ολα κατα γραμμα για εξι μηνες και ηταν στη συντηρηση.Απο τοτε μου μπηκε η ιδεν οτι αυτος ηταν ο ανθρωπος που θα αλλαζε την εικονα μου αρκει να το απαιρνα αποφαση για καποιους μηνες.Χαρηκα λοιπον πολυ για σενα lollipop και θελα να μαθαινω οτι τα πας καλα και να τα λεμε οταν μπορουμε.
Και μια συμβουλη:μη σε πειραζει που σε ξεπεταει γρηγορα ο Καζαμιας κανε ο,τι λεει και ολα θα πανε καλα