Γυμναστηριο ταυτοχρονα με διαιτα ....;
Έχω μια απορία ! Θέλω να ξεκινήσω γυμναστήριο για να βοηθήσω την απώλεια βάρους αλλά και να μην χαλαρώσω χάνοντας ... αλλά για την ώρα κυρίως για απώλεια βάρους . Όποιος το ακούει οι μισοί μου λένε καν' το και οι άλλοι μισοί μου λένε μην το κάνεις ακόμη γιατί τότε θα αρχίσεις να μην χάνεις σε λίπος . Δηλαδή ότι θα σφίξω μεν αλλά δεν θα φεύγει λιπώδης ιστός . Τι να κάνω ?! Καλά όταν λέω γυμναστήριο μην φανταστείτε βάρη και έτσι ... τίποτα όργανα , ασκήσεις διατάσεις κλπ και ίσως και κανένα ομαδικό τμήμα για αρχάριους . 3 φορές την εβδομάδα σκευτομαι για αρχή και τις υπόλοιπες να τη βγάζω με διάδρομο στο σπίτι (αν δεν χαλασει ετσι οπως παει ) . Τι να κάνω , να περιμένω πρωτα να χασω κι αλλο και μετα να πάω ή να πάω τώρα ; Βασικά όχι ακριβώς τωρα γιατί δεν προλαβαίνω αλλα σε κανα δεκαπενθήμερο που θα χω τελειώσει κάτι άλλα που με πιέζουν τωρα ... για λύστε μου την απορία ωρε παιδες ... α! και επίσης αν έχετε να προτείνετε ακσησεις οργανα κλπ που να βοηθούν για πιο γρηγορη απωλεια καλα θα ναι :)