Γεια σας! Πριν 1,5 περίπου χρόνο, ενώ βρισκόμουν σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των παραπανίσιων κιλών που κουβαλούσα , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να ξεκινήσω δίαιτα. Είχα δοκιμάσει πιο πριν αρκετές φορές και με πολλούς τρόπους να χάσω κιλά αλλά πάντα αποτυχημένα. Μία από αυτές τις δοκιμές που έκανα για να χάσω βάρος ήταν και το ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ! Από τα αποτελέσματά του, οι τροφές που βρέθηκαν ότι "εμποδίζουν" τον οργανισμό μου να λειτουργεί σωστά ήταν οι εξής:
1) πατάτα
2) ζάχαρη
3) ελαιόλαδο*
4) κίτρινα τυριά
5) λάχανο
6) κακάο
* καθημερινή κατανάλωση 2 κ.σ
Έβγαλα από το διαιτολόγιο μου όλες αυτές τις τροφές με την πιστή ακρίβεια της καθοδήγησης του κλινικού διαιτολόγου που μου έκανε το τεστ και στο διάστημα των 2 πρώτων μηνών είχα χάσει 10 κιλά...
Τα διατήρησα για κάποιο διάστημα και αργότερα ξανάρχισα την ίδια τακτική για τα υπόλοιπα κιλά... Έχασα άλλα 5 κιλά περίπου αλλά εδώ και αρκετό διάστημα με έχει κουράσει να μην λαμβάνω κάποια είδη από αυτές τις τροφές και έχω μείνει σταθερή στα ίδια κιλά...
Έκανα αρκετές πάλι προσπάθειες με άλλους τρόπους να χάσω κιλά αλλά μάταια...Δυσκολεύομαι πάρα πολύ...
Ωστόσο, άκουσα ότι το τεστ δυσανεξίας είναι "ΨΕΥΤΙΚΟ" και αναρωτιέμαι μήπως αληθεύει...
Μήπως αν έκοβα από μόνη μου αυτές τις (ούτως ή άλλως) ΠΑΧΥΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ θα είχα ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα... ?Εννοώ ότι, ακόμα κι αν αυτά τα είδη τροφών ΔΕΝ ήταν από αυτά του αποτελέσματος του τεστ, θα είχα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα...και είναι απολύτως ΛΟΓΙΚΟ αφού οι τροφές παχαίνουν όλο τον κόσμο...!!! ΣΩΣΤΑ....?
Σκεπτόμενη αυτό, δεν υποστηρίζω πλέον όπως πριν αυτή την μέθοδο αδυνατίσματος παρόλο που ήταν η μόνη που με βοήθησε να χάσω βάρος....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ