ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ..ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ...� �ΑΧΤΥΛΙΟΣ...ΣΕΞ...ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ
Αχ κοριτσάκι μου από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνω πόσο αγχωμένη είσαι και λογικό μου ακούγεται.. μη νομίζεις όμως οτι είσαι μόνη.
Αρχικά θα ήθελα να σε καλωσορίσω και μέσα από ένα σύντομο ιστορικό μου θα δικαιολογήσω αυτό που σου είπα. Πολυκυστικές ωοθήκες... Παχυσαρκία... Θυροειδής..μήπως σου θυμίζουν κάτι?? κ εγώ λοιπον βασανίζομαι με το σύνδρομο αρκετό καιρό κ μάλιστα τώρα που προσπαθώ να κάνω ένα παιδάκι δεν μπορώ εξαιτίας του κ εξαιτίας των κιλών. Ψυχολογικά έχω κ εγώ τα σκαναμπαβεσματά μου αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Πρέπει να σταθούμε απέναντι στο πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε. Είναι χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία αλλά φέρει αποτελέσματα που μας ανταμείβουν. κ εγώ μη νομίζεις τα είχα εγκαταλείψει αλλά τώρα ξεκινάω πάλι μπας και βάλω μια σειρά στη ζωή μου κ καταφέρω το θαύμα μου..
Όπως κατάλαβες βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Όσον αφορά την ανεύρεση συντρόφου υπάρχει γενικότερα δυσκολία ακόμα και από γυναίκες που δεν έχουν επιπλέον βάρος. Απλά παίζει και αυτό το ρόλο του. Το σημαντικότερο είναι να σε αγαπήσεις εσύ για να είσαι έτοιμη να δεχτείς την αγάπη.
Ελπίζω κάπως να βοήθησα. Καλώς ήλθες και καλή αρχή!!
υγ. υπάρχει ολόκληρο τόπικ που αναφέρεται στο θέμα των πολυκυστικών.Ειδικά στις πρώτες σελίδες θα βρείς ενδιαφέροντες πληροφορίες. επίσης θα βρείς και υπόδειγμα διατροφής που μας βοηθά να χάσουμε βάρος. Ρίξε μια ματιά και τα ξαναλέμε!