Ελεείστε το δεκαεπτάχρονο..
:)
Γειά σε όλους. Ονομάζομαι Ειρήνη και αυτή είναι η παρθενική μου ένταξη σε κάποιο forum.
Πήρα το θάρρος να γίνω μέλος γιατί πολύ θα ήθελα να ακούσω κάποιες συμβουλές. Ουσιώδεις συμβουλές, όχι του τύπου "μπορείς να το κάνεις, αρκεί να το θες" και τα γνωστά γλυκανάλατα.. ΟΛΟΙ εδώ επιδιώκουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας, κι αυτό είναι μια σωστή διατροφή και -γιατί όχι- μια καλή δίαιτα.
Με όλα αυτά, λοιπόν, παρέλειψα να σας πω τι ακριβώς με ώθησε να postάρω αυτό το μήνυμα.
Φοιτώ στην τρίτη τάξη του λυκείου, και μόλις πριν λίγους μήνες πάτησα τα 17 χρόνια, τα 160 εκατοστά και τα..... 63 κιλά.
Μπορώ με περρίσια σιγουριά να σας πω πως το πρόβλημα αισθητικά δεν είναι άσχημο, παρ' όλ' αυτά θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το πως μπορώ να ξεφορτωθώ αυτό το δεκάκιλο λίπους, μέχρι τον Ιούνιο. Είναι περίεργη η κατάσταση μου, καθώς οι Πανελλήνιες με περιμένουν στη γωνία και δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω καμία δίαιτα- express, που ενδεχομένως να μου ξετινάξει το μεταβολισμό. Υπήρξα πολύ πειθαρχημένη όσον αφορά τη διατροφή μου κάποτε (ήμουν αθλήτρια kick boxing και κουβαλούσα μόλις 52 κιλά), αλλά σταμάτησα λόγω μαθημάτων, και πήρα την κατηφόρα.
Συγγνώμη για το Κολοσσιαίο μου μήνυμα, ανέκαθεν ήμουν φλύαρη! Ευχαριστώ!!! :):):)