Quote:
Originally posted by alexandrita
Gilie μου εγώ τώρα είμαι στη 12η μέρα χωρίς βουλιμικό... Αλλά δεν έχω αυταπάτες... Ξέρω οτι αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή το τελευταίο δίμηνο έκανα τόσους πολλούς εμετούς που πλέον δεν μπορώ να κάνω...Προσπαθώ και δεν μπορώ να τα βγάλω....Και τότε είναι που περνάω τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου...Σκέφτομαι ακόμα και να δώσω οριστικό τέλος.Δεν πάω ούτε στη δουλειά...Και μόλις συνειδητοποιώ οτι για λίγο καιρό πρέπει να σταματίσω τους εμετούς,τι κανω?Δεν τρώω και τρέχω 6 χμλ τη μέρα...παράνοια....Ζαλίζομαι, δεν έχω ενέργεια ούτε για να μιλήσω,στη δουλειά δεν το συζητάω καν....Χάλια.
Η ζωή μου κυλάει έτσι...Όλο μου το είναι κυριεύεται απο τη σκέψη του πως να διατηρηθώ τόσο αδύνατη και χάνω τα πάντα... Η αλλαγή του χρόνου με βρήκε μόνη,πανω από μια λεκάνη να ξερνάω όχι μόνο όλη τη σαβούρα που είχα φάει αλλά και όλα τα όνειρα και τις προσδοκίες για το 2010...
Τι θα κάνω??Πως θα ξεφύγω από αυτόν τον φαύλο κύκλο?Η μοναδική μου χαρά είναι να μου λένε οτι είμαι αδύνατη,τίποτα άλλο δεν έχω.Είμαι αξιολύπητη πλέον.Θέλω να γίνω το χαρούμενο κορίτσι που κάποτε υπήρξα...Το υγιές πλάσμα που δεν το ένοιαζαν οι θερμίδες...Πραγματικά δεν πάει άλλο...Δεν είναι ζωή αυτή...Και τα ξέρω όλα,το ξέρω πόσο μάταια είναι όλα...Πώς η ευτυχία είναι αλλού και όχι στα κιλά της ζυγαριάς...Αλλά...
αχ βρε κοριτσακι μου...δε ξερω τι να σου πω...μακαρι να χα τον τροπο...θα σου πω τι με βοηθησε εμενα...