Quote:
Originally posted by sofoubi
Γεια σας.Εδώ και μερικές εβδομάδες διαβάζω καθημερινά τα θέματα αυτού του forum και ομολογώ πως βρίσκω τις συζητήσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες...Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση.Είμαι 18,5 χρονών,πριν 7 μήνες ήμουν 20 κιλά βαρύτερη,δηλαδή 68.Τώρα είμαι 48 με ύψος 1.60.Το θέμα μου είναι ότι επιθυμώ προκειμένου να αρχίσω την συντήρηση,να φτάσω τα 47 κιλά.Όμως εδώ και ένα μήνα η ζυγαριά έχει κολλήσει και δεν μ'αφήνει να χαρώ ότι επιτέλους έφτασα τα 47 κιλά και ολοκλήρωσα τον στόχο μου.Φτάνει για κάποιες μέρες τα 47,5 και έπειτα από μία εβδομάδα ζυγίζομαι και ξανά 48.Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν φταίει πιστεύετε το γεγονός ότι έχω ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα.Δεν πήγαινα κατά την διάρκεια απώλειας των κιλών.Επίσης ήθελα να σας πω πως δεν έχω αλλάξει την διατροφή μου,ίσα ίσα έχω μειώσει τις ποσότητες κάπως.Ουφ...μα πότε θα το χάσω? Τί ψυχή έχει ένα κιλάκι? :(
καλημερα! εισαι σιγουρη οτι αυτο το κιλακι δεν εχει γινει μυς? τον οποιο καλο θα ταν να μην εχανες...