ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ!!!!
Καποτε κοριτσια μου γλυκα,που με μια διαιτουλα τα κιλα εφευγαν νερο,και ερχομουν στα ισια μου με 3-5 κιλακια,και χωριs να εξαντλουμε,χωριs ιδιαιτερο κοπο,αψηφουσα το αυριο,δεν φανταζομουν τα οσα ελεγαν οι μεγαλυτερεs,του στυλ προσεξε γιατι οσο μεγαλωνουμε,ο μεταβολισμοs δεν καιει το ιδιο,και αν αλλαζουμε και διατροφικεs συνηθειεs,δεν περπαταμε και γενικοτερα το σωμα μαs αντιδρα.Που να φανταστω λοιπον πωs το σημερα ειναι μια καθημερινη κολαση.Διοτι απο 62 κιλα μεσα σε 10ετη να παs 135κg,δεν ειναι λιγο.Φορτωσα επανω μου εναν ακομα ανθρωπο.Επειδη το εψαξα το θεμα εξολοκληρου,και επειδη ολα αυτα τα κιλα ειναι ενα συνοθυλευμα ψυχοσωματικων αποτελεσματων,κατεληξα στο εξηs:Mηπωs θα πρεπει να απεφθυνομαστε σε ψυχολογο αρχικα και μετα σε διαιτολογουs-διατροφολογουs κτλ.Γιατι αν καποιοι βιαστητε και πειτε ....ΝΑΙ αλλα μηπωs εχουμε προβληματα ορμονικα,μηπωs θυρεοειδη,μηπωs ο μεταβολισμοs μαs κοιματε?μηπωs η πολυκυστικεs.E.. λοιπον εξατλησα ολα τα περιθωρια,με εξετασειs που εκανα προσφατα.Συναντω το ιδιο βλακωδεs υφοs των γιατρων,και το κοινοτυπο κατι δεν κανειs σωστα.Πολυκυστικεs εχω,αλλα ο γιατροs ακομα και σε αυτο το θεμα δεν δικαιολογει τα τοσα κιλα μου.Το πολυ μου λεει να παρειs 10 κιλα με ολα τα ορμονικα προβληματα,και οντωs μπορει να μην χανειs τοοσο γρηγορα οσο μια κοπελα που δεν εχει το συνδρομο πολυκυστικων,τα υπολοιπα κιλα τι ειναι????Βεβαια με μια πολυυυυ μεγαλη προσπαθεια 2ετων σημερα ζυγιζω 115 κιλα.Με μεγαλη εξαντηση, ψαχνω αποθεματα υπομονηs,και η πορτα γραφει IS EMPTY.Δεν ξερω πλεον τι πρεπει να κανω,αφου εδω και μηηηηηηνεs εχω κολληση σε αυτα τα κιλα.Μια κυρια στο σαλονακι του γιατρου μου επιασε συζητηση,μου ειπε το εξηs :Εγω μου λεει ημουν σαν και εσενα,αλλα εχασα κιλα χωριs να ανχωνομαι,το ξερειs οτι το ανχοs στρεσαρει το σωμα,σφιγγει το σωμα οσο ειμαστε θυμωμενοι `η `ανχωμενοι με αποτελεσμα να μην χανουμε γραμμαριο.Ετσι κανω yioga τωρα και αποβαλω το ανχοs τρωω υγιεινα,περνω και το thurormon και ειμαι 75κιλα.Φαινοταν κανονικη δηλαδη η γυναικα.Καταρα εχει πεσει επανω μου σκεφτηκα,`η μηπωs να αρχιζα yioga.To αλλο δεν σαs το ειπα,πανω που ελεγα να μου γραψει ο γιατροs το reductil,απαγορευτηκε και πηρε την σειρα του το alli.Δεν το πηρα ακομα παρολο που δεν θελει συνταγη γιατρου,αλλα σκεφτομαι οτι ειναι ολα τα χαπια μια απο τα ιδια.Δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορω να κανω,για να χασω αυτα τα κιλα που βαρενουν και το σωμα μου αλλα και την ψυχη μου,το σιγουρο ειναι οτι εξαντληθηκα ψυχικα περισσοτερο.Δεν μπαινω και εδω συχνα πλεον για να μην επαναλαμβανομαι.Οι μηνεs περνανε και ολο στα ιδια μενω,βαζω στοχουs ετησιουs πλεον γιατι το σωμα μου με προδιδει συνεχωs.Τo καλοκαιρι δεν ειναι και πολυ μακρια,αλλα οσο σκεφτομαι παλι τιs τελευταιεs ξαπλωστρεs και οτι δεν μπορω να χαρω την θαλασσα που τοσο πολυ μ`αρεσει τρελλενομαι!Εφτασα σε σημειο να βαζω στην προσευχη μου,να με βοηθησει ο θεοs να χασω βαροs,οχι για καλοπιστικουs λογουs μονο αλλα και για την υγεια μου!Θα δειξει.........
http://www.ticker.7910.org/wg__115__...3VyIHRleHQ.gif