Νεα Αρχή!Απώλεια βάρους χωρίς εμμετούς!
Kαλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους-ες!
Ασ περάσω στο κυρίως θέμα.Κοιταξα ένα παλιο post και είδα οτι είχα απο τις 19/3 να κάνω εμμετο και εκει που περήφανη πήγαινα να κλείσω χρόνο,προχτές αφου έφαγα πάρα πολύ και ένιωθα οτι θα σκάσω,τύψεις απίστευτες γιατι έφαγα,χωρίς καν να το καταλάβω είχα ήδη επισκευτεί τη τουαλέτα...ο μόνος τρόπος να ''απαλλαγώ''.Το ΘΗΡΙΟ ξύπνησε,με νίκησε,με βασάνισε ,ενιωσα τοσο αδύναμη,τοσο ηττημένη...Μα ΓΙΑΤΙ;;;Γιατι πάλι;Τωρα που νομιζα οτι τα είχα καταφέρει,τωρα που έχω μια ζωή ευτυχισμένη με έναν υπέροχο σύζυγο και επιτέλους ένα μωρό που τοσο λαχταρούσα,γιατί να μη μπορώ να είμαι και εγώ πραγματικά καλά;;;Είχα γίνει κουρέλι...Αυτη τη περίοδο κάποιες φορές είχα φάει παραπάνω αλλα σκεφτόμουν οτι θηλάζω και δεν έκανα εμμετό,προχτές ομως δεν αντεξα.Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα η μπέμπα είχε γκρίνια-πονάκια μετά και σίγουρα δε θα το ξανακάνω γιατί είδα το μωρό μου να υποφέρει και ίσως έφταιγα εγώ..εκεί να δείτε τύψεις και ενοχές,μίσησα τον εαυτό μου...
Την επομένη μέρα καθισα και σκέφτηκα.Το ΘΗΡΙΟ της βουλιμίας πότε με νικά;;;Εβγαλα λοιπόν το συμπέρασμα οτι οσες περιόδους της ζωής μου έκανα εμμετούς ,ήταν οταν είχα παραπανίσια κιλά, δε μου άρεσε η εικόνα μου και προσπαθούσα ναχάσω βάρος.Αυτη τη στιγμή έχω τρομερό ανχος θέλω να χάσω 10 κιλά και οχι μόνο δε χάνω αλλα ολη τη μέρα αυτο σκέφτομαι και αντι να μη τρωω-με πιάνει λαιμαργία.Γράφοντας τοση ώρα ένιωσα αποφασισμένη να προσπαθήσω να είμαι Δυνατή.Φοβάμαι επειδή είμαι σε φάση που πρέπει να κάνω διαιτα οτι ευκολα θα δώσω ''τροφή'' στο ΘΗΡΙΟ και θα παρασυρθώ οχι να κάνω εμμετό αλλα να φάω παραπάνω.Εμμετό ΣΙΓΟΥΡΑ δε ξανακάνω...Οπως τόσο καιρό τα ειχα καταφέρει ετσι και τώρα το κίνητρο του μωρού μου θα με σταματά ,αλλα το θέμα είναι να μη φτάσω σε σημείο κορεσμού που θα σκεφτώ τον εμμετό.ΔΕ ξέρω ,ελπίζω να τα καταφέρω...Ευχομαι να μπορώ να αντιστέκομαι και να μη τρωω πολύ...Θα σας ενημερώνω για τη πορεία μου...Τελικά πολύ καλό που έχουμε αυτή τη παρέα εδώ ,οταν ξεκίνησα να γράφω είχα χάλια ψυχολογία ενώ τώρα νιώθω πολύ ανακουφισμένη και αισιόδοξη.Λοιπόν σήμερα 14/2- 68.8 κιλά ξεκινώ δίαιτα και μια μάχη στο να νικήσω τις σκέψεις για φαγητό.Καλή αρχή...