Quote:
Originally posted by elpida1989
Kαλησπέρα σε όλα τα μέλη!Με λένε Ελπίδα εχω 1.59 ύψος και είμαι 20 χρονών και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το προβλημά μου και δεν ξέρω ισως να μου δώσετε και καμιά συμβουλή.Εγώ απο μικρό κοριτσάκι ήμουν παχύσαρκη και δεν μ' ένοιαζε.Πάντα έτρωγα πολύ και ότι ήθελα χωρίς να υπολογίζω τις συνέπειες.Μέχρι που τον Μάιο του 2009 ξύπνησα απότομα και συνειδητοποιήσα οτι είχα πραγματικά ξεφύγει.Είχα φτάσει 106 κιλά με 1.59 ύψος,νομίζω μπορείτε να φανταστείτε το πως ήμουν.Αρχισα λοιπόν μόνη μου δίαιτα και κατάφερα και έχασα 39 κιλά(τώρα είμαι 67).Στόχος μου είναι αρχικά να φτάσω 59 κιλά και στην συνέχεια 55.Το προβλημά μου τώρα ποιο είναι?Οτι με βλέπω στον καθρέτη και δεν μου φαίνομαι για 67 κιλά και ακόμα περισσότερο δεν πιστεύω οτι με 8 κιλά ακόμα θα φτάσω στα φυσιολογικά επίπεδα(σύμφωνα με τον δείκτη μάζας σώματος).Εχω αρχίσει να πέφτω σε κατάθλιψη και αρχίζω να πιστεύω οτι όσο μεγάλη προσπάθεια και να κάνω,οτι όσο και να χάσω ποτέ δεν θα γίνω ''φυσιολογική''.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω..εχει αρχίσει να με παίρνει πολύ απο κάτω αν και ξέρω οτι φέρομαι αχάριστα και οτι κι εδω μέσα,αλλά και γενικά υπάρχουν ατομα που πραγματικά έχουν πρόβλημα με τα κιλά τους,αλλά έτσι μου βγαίνει.Μήπως κάποια απο εσάς έχει καμιά συμβουλή?Τι να κάνω?Μήπως φταίει το ότι δεν πολυκάνω γυμναστική?
γεια σου.σου γράφω καθώς έχω υπάρξει στα 67 κιλά με το ύψος το δικό σου.σήμερα είμαι 47.πίστεψε με,όταν φτάσεις στα 55 κιλά θα είσαι άλλος άνθρωπος σε σχέση με τα 67.αυτό θα συμβεί καθώς όσο λιγότερα κιλά έχεις,τόσο περισσότερο φαίνεται η διαφορά στο σώμα σου όταν τα χάνεις.π.χ.10 κιλά αν τα χάσει ένας άνθρωπος 100 κιλών δεν θα φανούν τραγικά στο σώμα σου.εσύ όμως που πλέον δεν έχεις πολλά κιλά στο σώμα σου,εάν χάσεις 10 κ φτάσεις στα 57 θα δεις μεγάλη αλλαγή.στο λέω εκ πείρας.πίστεψε με,μην αγχώνεσαι... καλό θα ήταν να αρχίσεις και γυμναστήριο όμως.φιλάκια κ μην αγχώνεσαι ;*