Quote:
Originally posted by tidekpe
Ομολογώ ότι το μήνυμά σου με προβλημάτισε...πιθανώς, λόγω ηλικίας, καταλαβαίνω τί εννοείς! Όμως δεν είναι κάπως σκληρό να ζητάς από όλα τα κορίτσια αντίστοιχη ωριμότητα;;Γιατί πρέπει όλα τα κορίτσια που δεν έχουν την αντίστοιχη εμπειρία να κατανοούν αμεσως την παγίδα; Θα μου πεις...μα ουρλιάζουμε εδώ μέσα μακριά από μαγικές δίαιτες!!!!! δηλαδή, ρωτάω αφελώς, στα ίδια λάθη δεν έχεις υποπέσει;;;;; ΝΑΙ! θα μου πεις, γι'αυτό προσπαθείς να τις προστατεύσεις...δυστυχώς, πρέπει να επιτρέπουμε το δικαίωμα στο λάθος...είναι κύκλος που οδηγεί τελικά στο σωστό!
Εκτιμώ αφάνταστα τη στοργική σου διάθεση και η ειλικρινή σου πρόθεση διακρίνεται τόσο έντονα στο μήνυμά σου που με συγκινεί...βαθειά ανθρώπινο το καλό μας "κακό κορίτσι", είσαι η πρώτη μου με καλωσόρισε και με έβαλε ομαλά στην παρέα αυτή...δε θέλω να μας χαιρετήσεις...ξανασκέψου το! Σκέψου τι θα γινόταν, αν ο δάσκαλος έφευγε κάθε φορά από την τάξη,όταν το πρωτάκι στο θρανίο έκανε λάθος στην ανάγνωση...
λογικΑ μου ακουγονται, ισως αν προσπαθουσα να μην πολυασχολουμαι...αλλα μπορω? MKEH TEti eyxaristw poy me katalavainete