kourastika....pane 5 xronia....
katarxin na zitisw signwmi pou tha grapsw sta greeklish alla de mporw na grapsw ellinika...de to exw sinithisei..kai exw polla na pw kai tha mou parei wra
na pw gia arxh oti eixa ksanagrapsei se ayto to forum prin 2-3 xronia.de nomizw na me thimate kaneis alla telws pantwn...
de kserw apo pou na arxisw..eimai 25 xronwn...
pote den imoun angxwdis atomo..imoun ena paidi mesa sti xara..pou mexri kai amaksi me eixe xtipisei kai gw gelaga...eixa spasei kai ta dio podia mou sti bala...exei pesei keramida sto kefali mou..ola ayta oso megalwna...kai genika den eixa aisthisi tou fovou...de masaga tpt na to pw etsi poio xyma....kai imoun ena paidi oli mera mesa sto xamogelo....ithela oli mera na eimai eksw me tous filous mou kai voltes...de mporousa na katsw mesa....
sta 20 omws..mia mera se ena magazi..me piase i prwti krisi panikou..de iksera ti einai...nomiza oti exw kardia...de eixa akousei kan ton oro krish panikou...oti eixe sxesi me angxos pote den edina simasia...akouga allous pou legane..pw pw..angxwthika..kai den iksera gia ti pragma milane...
telws pantwn...
meta apo xilies dio eksetaseis eida oti den exw kati orgraniko..
alla ta simptwmata sinexizan...kai gia arxh na pw oti den itehla na dextw oti exw kati psixologiko..de mporousan na to dianoithw..oti egw exw kati psixologiko...
piga telika se ena neyrologo...kai mou dwse kati farmaka ..alla tpt....meta apo kapoio kairo...kapws to evala sto kefali mu kala oti den exw tpt ..kai psiloarxisa na vgenw pali...alla to noiwtha mesa mou oti kati ipovoskei....kathe fora pou evgena enoiwtha oti kratiomoun apo mia klwsti gia na mi me piasei krisi...
ksafnika irthe enas septevrios...pou me piasan 2 dinates kriseis panikou..kai apo kei kai pera klistka spiti gia peripou ena xrono..
de mporousa na dw kanena...kai filoi mou pou erxontousan tou ediwxna..
telws pantwn..gia na mi to talepwrw to thema..giati exw 5 xronia ...me poly asximes katastaseis...tha mpw sto zoumi...
pernw xanax kai zoloft edw kai 4 xronia peripou..
ta teleytaia 2 xronia ekana arga alla stathera vimata kai arixsa na eimai kapws kalitera..den evgena..oute kana apo tin athina exw figei..oute taksidia exw paei oute tpt...
alla pigena se filous...erxontousan edw...siga siga...arxisa kai mia dikia mou douleia edw sto spiti..kai kapws arxisa na strwnw kai me ayto.giati eixa kai to angxos me to ti tha kanaw..kai vrika kati pou mo uaresei poly kai eimai kalos se ayto.....
de mporw na katalavw akvrivws ti exw....mporei na paw se mia live sinaylia kai na pizw sto kosmo kai na eimai se genikes grames kala..kai kamia fora na me piasei angxos kai psilokrisi mes sto spiti...
gia alli mia fora na pw telws pantwn...
ayta ta 5 xronia...
to provlima...erxotane...
esgiga ta dontia kai to ksepernousa se megalo vathmo...
alla anti na kalitereyw
ksanarxotane
kai kathe fora pou ksanarxete..xanw dinameis na to ksanapalepsw..kai apogoiteyomai pou ksanarthe...
edw kai 2 xronia opws eipa arxisa na eimai kapws kalitera...kai ayto to xrono..pou eixa kai ti douleia...kapws akoma kalitera...
alla prin kana mina.....ekei pou odigousa..arxisan na me enoxloun ta fwta..apo ta amaksia..kai na mi mporw na estiasw kala...kai ksafnika moudiase olo to kefali mou..kai de mporousa na skeftw..stamatisa deksia..kai pira ton aderfo mou na erthei na me paei..imoun sigouros oti eixa pathei egefaliko...
piga se giatro kai telika den eixa tpt.kai girisa spiti..kai enw ti proigoumeni mera eixa koimithei mia xara..girisa kai epesa kseros sto krevati kai sikwthika meta apo 2 meres...
apo keinei ti mera kai meta..exw poly angxos..
tosa xronia...exw to angxos..pou somatopoiite...mia me pianoun ponoi sto stithos mia to ena..mia to allo...
alla kathe fora pou erxete dinata..varaei kai diaforetika..auth th fora..me varese sto kefali...
katarxin anisixw giati pernw ta farmaka pola xronia...
me tin epivlepsi enos neyrologou panta..alla oloi kseroume oti eidika to xanax..den einai na to perneis toso kairo....
deyteron...exw twra pia ti douleiam ou...kai idi ayto to mina..exw akirwsei polla radevou..de mporw na doulepsw...
ekei ksafnika pou pigena kalitera...ksanarthe poly dynata...
na episimanw oti edw kai 4-5 xronia...exw afisei poly kai ton organismo mou...eimai kirios sto pc i sto krevati kai vlepw tainies..kai h douleia mou sto pc einai..kai me filous olo arazw...
de gimnazomai dld...kapnizw kai poly..
kia pera apo ta psixologika..sigoura ka iswmatika exw dialithei teliws...
ti na pw..de kserw giati to grafw ayto to grama edw..isws gia na akousw paromoies katastaseis...kai liseis..
giati eilikrina de mprow allo
kourastika..de kserw poso allo tha to anteksw ayto to martirio..
edw kai 5 xronia...mia eimai xalia..mia kala..alla pote den enoiwsa opws imoun..oute gia mia stigmi..
episeis exw paratirisei oti ypotropiazw me tis epoxes..dld pros to noevrh...me pianoun merikes kriseis i arxizw kai noiwthw perierga..opws kai twra prin ena mina ...alla kathe xrono to noiwthw kai poio entona...
einai apeira pou exw sto mialo mou kai thelw na pw all de thelw na sas kourasw...apla thelw na iremisw...de mporw allo
elpizw na mi sas kourasa..kai na dw kapoies apantiseis...