Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.......ΤΥΧΗ...ΑΤΥΧΙΑ Η ΚΙΛΑ?
Δεν ξέρω συνήθως είμαι η λιγομίλητη του χώρου αυτού όμως απόψε νίωθω την αναγκή να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας...να μου πείτε και εσείς τι πιστευέτε ...που έχω κάνει το λαθός στην ζωή μου ....
Καταρχήν είμαι 92 κιλά από τα 116 που ήμουν τον Ιουνιό και παλεύω να φτάσω τα 66 κιλά ..παρόλο που υπήρξα και 58 και 60 ...το μεγαλύτερο μέρος της ζώης μου ήμουν γύρω στα 67-68 κιλά....
Ηλικιακά είμαι 27 χρονων και πολυ μόνη μου...και αυτός θα είναι απόψε ο προβληματισμός μου.Δεν έχω υπαρξει ΠΟΤΕ σε κανονική σχέση...κατι τύγχαινε κατι στράβωνε ???Η μήπως εγω το προκαλούσα όλο αυτό με την χαμηλή μου αυτοεκτίμηση?(ακομα και οταν ήμουν 58 κιλά)
Εμφανισιακά αν και είμαι ας το πουμε ευγενικά "γεματουλα" από οτι μου λενε (Η ΝΑDINE μπορει να σχολασιάσει με έχει δει στο μσν κ παντα με ρωτάει ποια είμαι από εδώ) ειμαι γλυκιά κοπελα και ομορφουλα ας το πουμε...καλη ψυχη έχω έξυπνη δοξασι ο θεος είμαι χιουμορ έχω...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
Ακόμα και όταν ημουν πολυ πιο αδυνάτη δεν λεω είχα κάποιο σουξε μέσα-μεσά αλλα πάλι κανονική σχεση κανονικό δεσμό ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ...ΓΙΑΤΙ??????
Το τώρα το καταλαβαίνω...αλλα και όταν χάσω τα κιλά που πήρα τι θα αλλαξει?
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ
Θελω να κάνω οικογένεια παιδιά να αγαπήσω να με αγαπήσουν.....
Όλα αυτά ειναι τύχη ,ατυχία ή φταινε τα κιλά μου και θα μου παρουσιαζοταν κάποια ευκαιρία αν δεν τα ειχα παρει?
Συγνώμη αν σας κούρασα...καλή δύναμη και κουράγιο σε ολους και όλες....να ξέρετε ότι σας νιωθω φιλές και φιλους μου συμμαχητες σε ένα πόλεμο..που μόνο εμείς ξέρουμε τις πληγες του.