Γεια σας, άλλη μία στο κλαμπ ...
Σας χαιρετώ! Είμαι νέο μέλος, αλλά σας εχω ανακαλύψει εδω και αρκετό καιρό. Είχα πει πως αν ξαναφτάσω στο αμήν θα γίνω και εγώ μέλος. Και φυσικά έφτασα. Λοιπόν, εμένα αυτό που με εχει διαλυσει στην κυριολεξια ειναι το φαινομενο γιο-γιο. Δεν εντεχω αλλο, θα κλαταρω. Περυσι τετοιον καιρο ημουν 70 κιλα, εως το καλοκαιρι με πολυ κοπο καταφερα να παω 62, εως το φθινοπωρο ημουν 65, τα Χριστουγεννα πηγα 60 και τωρα ειμαι και παλι 65 κιλα. Αυτο που σας περιεγραψα γινεται τα τελευταια 8 χρονια και να σημειωσω πως ειμαι 27 χρονων. Δεν αντεχω αλλο αυτην την κατασταση. Εχω κακοποιησει το σωμα μου με αυτο το πανω κατω συνεχεια. Κυμαινομαι απο 57 εως 70 κιλα και αναλογα με τη φαση που θα με πετυχεις θα ζυγιζω ενα απο αυτα τα νουμερα. Πειτε μου ειναι φυσιολογικο αυτο? Χαρακτηριζει αυτο νορμαλ ανθρωπο? Οχι βεβαια. Εχω κανει τα νευρα μου κουρελια. Δεν ειμαι ακριβως βουλιμικη. Τρωω αρκετες φορες βουλιμικα, αλλα αλλες φορες κανω απλη υπερφαγια. Τρωω επειδη βαριεμαι, επειδη αγχωνομαι, επειδη χαιρομαι, επειδη εχω εξαρτηση με τα γλυκα, επειδη εχω νευρα, επειδη δεν εχω κατι αλλο να κανω, επειδη δεν θελω κατι αλλο να κανω.
Μετα με πιανουν οι τρομερες τυψεις, δεν αντεχω το σωμα μου, δεν μου κανουν τα ρουχα μου και ξεκινω σωστη διατροφη. Οχι στερησεις, απλα σωστη διατροφη. Θα το κρατησω καποιες μερες, θα χασω 3,4,5 κιλα, θα νιωσω καλυτερα, θα περασει κανενα διμηνο και τα κιλα θα τα ξαναπαρω. Αυτα που λετε. Και δεν ηρεμω ποτε.
Τι με συμβουλευετε βρε παιδια? Ο,τι και να σκεφτω το εχω ξανασκεφτει αλλα τιποτα δεν εχει διαρκεια. Θελω να ειμαι μονιμως λεπτη και να νιωθω ανετα με το σωμα μου. Θελω να σταματησω να σκεφτομαι το φαγητο. Θελω να τελειωνω μια και καλη μ αυτην την ιστορια, να ερθει το καλοκαιρακι και να νιωθω αναλαφρη και πιο καλα απο ποτε. Γινεται? Θελω να βρω τη θεληση να το θελησω με ολη μου την ψυχη... Γιατι βολευομαι σ αυτον τον φαυλο κυκλο? Θελω να βρω τη δυναμη να βρω τη θεληση..........
Χτες ενω τα πηγαινα μια χαρα, το βραδυ ειδα στα ραφια της κουζινας μια μερεντα. Δεν ξερω ποιος την ειχε φερει. Ενω δεν πεινουσα,ενω δεν το ηθελα, τσακισα σχεδον το μισο κουτι με ψωμι. Μετα βγαλε συμπερασμα. Τι να με κανω αλλο? Με παιρνω με το καλο, με το κακο, μου μιλαω γλυκα, μου φωναζω, δεν καταλαβαινω τιποτα. Λες και εχω 2 ανθρωπους μεσα μου. Ειπα απο σημερα ξανα προσπαθεια, αλλα για ποσο? Ζυγιστηκα και ειμαι 65,2. Θελω να παω 57 και να διατηρηθω εκει. Δεν ειναι πολλα, ομως ειναι τοσο πολυπλοκο τελικα για μενα... Αμαν αυτο το φαγητο... Αμαν αυτος ο χαρακτηρας μου... Θελω να βρω τη θεληση...
Σορι για τα πολλα που ειπα αλλα θελω να τα βγαλω απο μεσα μου, ειμαι να σκασω... Καλον αγωνα ολοι σας...