Υπερφαγία?!! (μολις εμαθα ότι μπορει να λέγεται ετσι η ακατανίκητη επιθυμία μου για φαι...)
Μόλις έγινα μέλος και σας χαιρετώ όλους!!
Πριν γίνω μέλος διάβασα αρκετές ώρες όσα έχετε κάνει post!
Καταρχήν, συγχαρητήρια σε όλες/ους! έχετε πραγματική θέληση να βοηθήσετε τους ανθρώπους.. Μπράβο σας παιδιά!
Έψαξα πολύ ώρα για να βρώ σε πια υποκατηγορία μπορεί να συμπεριληφθεί το δικό μου πρόβλημα.. μετά από πολύ διάβασμα ταυτίστηκα λίγο με την υπερφαγία.. και ταυτίστηκα με όλους όσους έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο φαγητό και στις λιχουδιές...
Προσπαθώ χρόνια να ελέγξω την δίαιτά μου.. άλλες φορές αδυνατίζω και άλλες παχαίνω (ποτέ όμως δεν έχω κάνει χημικές δίαιτες ή εμετούς).. Ο λόγος που αποφάσισα να αναζητήσω ομοίους μου είναι το εξής: Τώρα τελευταία παρατήρησα όταν κάνω ατασθαλίες ο μόνος τρόπος για να μου φύγει η επιιθυμία για να καταβροχθίσω είναι να το κάνω ανεπίσημα/κρυφά.. εννοείται ότι το φαγητό ειναι μια ενοχή για μένα.. αλλά πρώτη φορά παρατήρησα ότι ακόμα κι οταν έχω ικανοποιήσει την επιθυμία μου να κάνω γουρουνιές (και αφου έχω φάει το καταπέτασμα) ο μόνος τρόπος για να ικανοποιηθώ είναι μόνο όταν φάω κάτι μόνη μου/κρυφά!! Μου φάνηκε πολύ περίεργο.. Το έχετε ξανακούσει αυτό ρε παιδιά? ή μήπως είμαι γραφική??
Διαβάζοντας εδώ τις σκέψεις/ιστορίες όλων ανακάλυψα ότι υπάρχουν και αλλοι σαν εμένα που κάποιες φορές τρώνε... σαν να μην υπάρχει αύριο.. :) Anyway.. αυτό και μόνο με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν είμαι ufo..
Αρκετά σας κούρασα.. και μόνο που τα έγραψα αισθάνομαι σαν να είμαι στην παρέα σας..
Τα λέμε σύντομα..