Quote:
Originally posted by zoinama
αγαπητη 2scared, εχεις ψυχολογικο θεματακι.
οντως τα κιλα και το υψος σου δεν ειναι τοσο τραγικα σε συνδυασμο.
απλα σε εχει πιασει φοβος λογω της καταστασης με τη βουλιμια, τη μοναξια και την ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη.
Υπαρχουν ανθρωποι που η καθημερινοτητα τους ειναι ολα αυτα τα προβληματα, εδω και πολλα χρονια.. και τα κιλα που παιρνουν ή πηραν ήδη λογω της ψυχολογιας τους δεν ειναι μονο 4-5 αλλα 15-25-35 κλπ.
δες το λοιπον σαν ...οτι εσυ εχεις το μικροτερο προβλημα ολων.
θα μου πεις (και το ξερω) οτι οταν βρισκεσαι μεσα στο προβλημα αδυνατεις να κατανοησεις οτι οι αλλοι εχουν μεγαλυτερα προβληματα απο σενα και οτι ειναι ευκολο να λυσεις το δικο σου...συγκριτικα...
ναι!
αλλα κοιτα...η ταπεινη μου γνωμη ειναι, μια που εισαι εμφανισιμη κοπελα, απο ότι λες, να αρχισεις να βγαινεις λιγο, να αποκτησεις ενα χομπυ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ γιατι απο οτι καταλαβα ο αθλητισμος ειναι το μονο πραγμα στη ζωη σου.
ξεκινα latin dance... να ηξερες μονο ποσο απιθανο ειναι...μονο να ξερες!
ξεκινα πλεξιμο εν αναγκη...κι αυτο ειναι πολυ δημιουργικο.
βαλε εναν κοντινο στοχο...για να αποκτησει νοημα η ζωη σου.
βαλε στο προγραμμα σου δραστηριοτητες..
π.χ βαλε στοχο ..για τις επομενες 2 βδομαδες να κανεις καθε μερα κατι εκτος αθλητισμου..αλλα καθε μερα κατι..
μερα 1.. ψωνια για τον εαυτο σου, ενα ρουχο , καλλυντικα κλπ
μερα 2.. κωμμωτηριο
μερα 3... καφε με φιλους που εχεις καιρο να βγεις (για να υπαρχει θεμα συζητησησ)
μερα 3... σινεμα
μερα 4...καραοκε night
μερα 5...νυχια-μανικιουρ
μερα 6...ξεκινας ενα βιβλιο ή περιοδικα αμα θες..
μερα 7.. πανε μια εκδρομη ημερισια με φιλους...
και παει λεγοντας..
ετσι θα γεμισεις τις μερες σου, μεσα απο αυτα τα μικρα που θα κανεις καθε μερα ολο και κατι καινουριο θα προκυψει..και σε λιγο καιρο θα εχεις πετυχει τον πρωτο στοχο που εβαλες ευχαριστα..
μεσα σε ολα αυτα εν τω μεταξυ... ισως ανεβει η διαθεση σου και νιωσεις ετοιμη να κανεις προσπαθεια να χασεις αυτα τα πολυ λιγα περιττα κιλα που λες οτι εχεις.
εγω εχω 15 περιττα κιλα...τι να πω?
μην απελπιζεσαι βασικα και συγκεντρωσου...σαν αθλητρια εχεις μαθει να κερδιζεις και να θετεις στοχους..αν δεν μπορεις εσυ...τοτε...ποιος??