Quote:
Originally posted by ΚΕΛΥ
καλησπερα changes!αν κι εσυ οταν ανοιξα εγω τοπικ για να πω τον πονο μου με εκανες τρισχειροτερα με τις καυστικες ερωτησεις σου εγω δεν σου κραταω κακια γιατι μπορει να ησουν σε κακη σου φαση η τελικα να ηθελες να τα πεις αλλιως κι αλλιως να τα εξελαβα καθως ο γραπτος εμμεσος λογος ειναι λιγο "περιεργος"καμια φορα.λοιπον βλεπω οτι κι εσυ εχεις μεγαλο θεματακι με τα παλιοκιλα αλλα θα το παλεψουμε και θα τα νικησουμε!εγω το εχω καταφερει κι αλλες φορες.μια φορα εφτασα απο 84 57 και προπερσυ απο 82 67,αλλα τα πηρα παλι πολυ γρηγορα και μαλιστα τωρα εφθασα στον πιο ψηλο μου αριθμο(91)και γι αυτο εχω φρικαρει.η αληθεια ειναι οτι το βλεπω λιγακι βουνο αλλα απο χθες που ξεκινησα πιο εντατικα πηρα τα πανω μου και ειπα ναι θα τα καταφερω!βεβαια ειμαι και ανυπομονη και θελω και γρηγορα γιατι παντα σε 3 μηνες τα ειχα χασει αλλα τελος παντων τωρα μου δινω περιθωριο για 4.πρεπει να χανω δηλαδη τουλαχιστον 5 το μηνα.ο διαιοτολογος που πηγαινα στα 18 μου μου ειχε πει οτι 5 το μηνα ειναι μια χαρα αλλα οχι παραπανω γιατι σημαινει οτι θα κανω πραγματα τραβηγμενα κι οτι δεν πρεπει.τοτε το τηρησα αλλα προπερσυ που εκανα μονη μου ημουν πιο αυστηρη μαζι μου κι εχανα πιο πολλα.καταλαβαινω πως κι εσυ θες τουλαχιστον τα 15 πρωτα να φυγουν μπαμ μπαμ αλλα αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι ναι μεν θα σου δωσουν κουραγιο για να συνεχισεις αλλα μπορει και να κουραστεις με μια πολυ αυστηρη διαιτα και μετα θα εχεις δυναμη να συνεχισεις για τα υπολοιπα;;;καλο κουραγιο μας!
καλησπερα, συμφωνω σε ολα, ομως γιατι τα ξαναπαιρνεις...μηπως τελικα αυτο ειναι το ζητουμενο (το να μη τα ξαναπαρεις οσα χανεις) κ οχι το να τα χασεις ολα με τη μια?