μεθοδος αλλαγης ζωης, διαθεσης, κιλων.
Yπαρχει μια καινουρια μεθοδος (στο τελος του μηνυματος θα βρειτε το link που μπορειτε να ενημερωθειτε)που ακολουθειται, οπως λενε πολλες μαρτυριες..αλλαζει τη ζωη των ανθρωπων που συμμετειχαν στο προγραμμα.
Οποιος θελει ας κανει τον κοπο να ριξει μια ματια.Εμενα μου ανοιξε τα στραβα μου ο πατερας μου, ο οποιος ειναι χοντρουλης και μια ζωη ψαχνεται πως να χασει βαρος για λογους υγειας.
Τη μεθοδο λοιπον αυτη, την ψαχουλευει εδω και ενα χρονο.
Και αποφασισε οτι ειναι οντως οπως τα λενε.Να σημειωσω εδω οτι ο πατερας μου ειναι ανθρωπος που ψαχνεται και ψαχουλευει πολυ, δεν πειθεται ευκολα και το 95 % (οσο και αν δε με βολευει αυτο που λεω) απο οσα κανει και λεει ειναι σωστο αντικειμενικα!
Λιγα λογια για τη μεθοδο...
ουσιαστικα αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι σε βαζουν να κανεις εξετασεις αιματολογικες...σε ξεσκονιζουν στις εξετασεις.κανουν βιοχημικο ελεγχο, ορμονικο ελεγχο, γενικη αιματος.
Αρχικα να πω οτι το κεντρο βρισκεται στην Αθηνα. Και οσοι δεν ειναι εκει κοντα, γινεται τηλεφωνικα η δουλεια.
ξερω ξερω...την ιδια απορια ειχα κι εγω...
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ?
ναι παιδια...τηλεφωνικα!
Ακουστε λοιπον...
κανεις ολες τις εξετασεις που σου ζητανε και τους τις στελνεις.
(η αν εισαι Αθηνα, τις πηγαινεις εκει αυτοπροσωπως)
Αυτοι ελεγχουν μεσα απο τις εξετασεις τι σου λειπει και δεν κινειται σωστα ο μεταβολισμος και οι ορμονες σου..και μεσα απο διατροφη (ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ) που σου προτεινουν καταφερνουν να αλλαξει ο τροπος διατροφης σου και με βαση τις συμβουλες τους αλλαζει ο μεταβολισμος και αποκαθισταται οποιοδηποτε ορμονικο θεματακι (για το οποιο ενδεχομενως δε γνωριζες καν οτι εχεις)
και χωρις διαιτα καν, κανουν το σωμα να μην αποζητα τις περιττες τροφες..και να μην εχει το αισθημα πεινας επειδη φροντιζουν με βαση τις εξετασεις σου (που τις μελετησαν) να δωσουν στον οργανισμο σου ολα αυτα που χρειαζεται για να μην π.χ αποζηταει υδατανθρακες ή ζαχαρη ή μειωση αγχους, λαμπερο δερμα και οτι αλλο προβλημα εχει ο καθενας (πονους στους μυες, στις αρθρωσεις, σωματικη ευεξια κλπ.Το προγραμμα ειναι τριμηνο...αρχικα.
Συνηθως οι περισσοτεροι οσοι εχουν πιο μικρα προβληματα τα λυνουν πιο νωρις απο 3 μηνες ακολουθοντας το προγραμμα το οποιο δεν ειναι κατι εξοπραγματικο.
Το συνθημα ας πουμε ειναι οτι οταν ξεκινας να κανεις διαιτες... παντα θα κανεις διαιτες!
Γιαυτο πρεπει να αλλαξεις συνηθειες.και αυτο το κανουν με τροπο που δεν ειναι τρομακτικο για το μυαλο σου, το στομαχι σου, την επιθυμια σου για φαγητο.
Η θεια μου που κι αυτη το εκανε, καταφερε να χασει 23 κιλα στους 3 μηνες και καταφερε να σταματησουν οι αυπνιες της και το δερμα της εγινε πολυ διαφορετικο.Αυτοι ηταν οι στοχοι και τα καταφερε.και δεν ειναι και εφηβη.
ειναι 48 χρονων.
Εγω θα ξεκινησω επισης.
Μπητε στη σελιδα και διαβαστε...μετα παρτε ενα τηλεφωνο στους ανθρωπους πειτε ποιο ειναι το προβλημα, αφου ενημερωθειτε απο τη σελιδα πρωτα για να μπορειτε να κανετε ερωτησεις για κατι που γνωριζετε.
Καντε ενα κοπο..και οταν μπειτε στη σελιδα, διαβαστε τα σχολια των ανθρωπων που εχουν τελειωσει με το προγραμμα.Αληθινες μαρτυριες!
ΜαΚΑρι να σας βοηθησα!
www.detox.com.gr