σημερα ανακαλυψα οτι το αγορι μου παιρνει πρεζα
10 μηνες σχεσης. ηξερα οτι επινε χορτο που κ που και μετα απο καποια στιγμη μου ειπε πως ειχε πιει μια φορα πρεζα και μετα δν ξαναειπιε. ηπιε αλλη μια φορα και ειπαμε θα ναι η τελευταια. ελα ομως που καταδιαστηματα τον επιαναν κρισεισ.. εκεινοσ μενει αθηνα εγω αρκετα μακρια 2 ωρες. ετσι βρισκομασταν καθε σκ.τον επιαναν μεσα στην βδομαδα κρισεισ καταθλιψης να τα σπαει ολα μεσα στο δωματιο συνεχες αυπνιεσ. την δευτερα ηρθε να μεινει εδω που μενω εγω. ηταν καλα ηρεμος κλπ. δουλευε και εγω πηγα στο δωματιο του ειχε εκει το ημερολογιο του που μου χε πει να μην διαβασω ποτε.
το διαβασα ομως. περιμενωντασ οτι η θα εχει καμια βρισια για μενα η τπτ τετοιο .. οχι ομως το εξης. απο οταν πηρε το ημερολογιο σημειωνε τησ μερες που επινε πρεζα. περιττο να πω οτι ηταν γεματες ολες οι μερες να λενε πρεζα αγκαιν πρεζα σημερα πρεζα πρεζα πρεζα πρεζα.. επαθα πανικο.χτεσ μαλιστα μου ειπε πωσ θελει να πιει πρεζα..ετσι απλα του ηρθε . στο ημερολογιο του εγραφε πως προχθες του τελειωσε. σε διαφορα σημεια εγραφε. τελικα την αγαπω .και το ονομα μου διπλα.συνεδεσα ολα τα συμβαντα και καταλαβα πως οντως πινει πρεζα/ καπου εγραε οτι μαλωσε με τον κολλητο του για λεφτα για την πρεζα και εμενα μου ειχε πει οτι μαλωσανε για αλλα πραγματα. επειτα πηγα και τον βρηκα. δεν του ειπα για το ημερολογιο του ειπα μονο γιατι θελει να του βρω αυριο πρεζα το χει αναγκη η απλα ετσι? και μου ειπε ετσι. του ειπα πως αμα κανει χρηση δεν υπαρχει κανενα προβλημα να μου το πει , εν τελει πηγαμε στο δωματιο του. προσπαθουσε να κοιμηθει δεν μπορουσε. αρχισε να ουρλιαζε. πεταξε τα κινητα του απτο μπαλκονι πηρε ενα συρταρι και το βαραγε στο κεφαλι του με δυναμη. του ειπα πωσ εχω υπνωτικα σπιτι δεν ηθελα να υποθαλψω την κατασταση του αλλα φοβηθηκα μην κανει κακο στον εαυτο του. ειναι καταθλιπτικος γενικα και τετοια. προσ το παρον δεν με πειραζει το ψεμα γιατι η πρεζα σε τρελαινει. ουτε αν με αγαπα δεν εχει σημασια για μενα πλεον. δεν του χω πει τιποτα. θελω να τον χωρισω κ ασ κοψει το λαιμο του. ποσες φορεσ τον επιαναν κρισεισ κ εγω νομιζα πως ηταν ψυχολογικο και ετρεχα να κανω τα παντα. μαγαπα το ξερω. νομιζω πως μαγαπα ετσι δεν ειναι? απο αυτα που εχει πει κ κανει για μενα.. απτην αλλη σκεφτομαι μηπως ολα αυτα τα κανει για λεφτα. διοτι του δινω λεφτα οταν εχει αναγκη η για να ερχεται εδω. εν τελει δεν ξερω τι να κανω. κρατιεμε να μην καταρευσω. ειμαι 17 χρονων και εκεινοσ 19. πραγματικα τον αγαπαω και δεν μπορω να ζησω χωρισ να ναι καλα .κ ασ ειμστε χωρια. αν του πω τωρα να φυγει θα πεσει στην πρεζα γι τα καλα. το μονο που μπορω ν ακανω εφοσον ο ιδιοσ δεν θελει να σταματησει να πινει απο οτι καταλαβαινω ειναι απλα να ξερω ποσο κανει και ποτε κανει κ πως την κανει .
τιποτα αλλο. δεν μπορω ομ ως να καταλαβω ποσο ηλιθια ημουν.. τα σημαδια ηταν παντου αλλα η εμπιστοσυνη που του ειχα και οι δικαιολογιες του με απετρεπαν απτην σκεψη. πλεον δεν θελω να εχω σχεση μαζι του. νομιζω πως μονη μ θα μαι καλα. ολες αυτεσ οι σκεψεις τρελαινουν τωρα το μυαλο μου και δεν υπαρχει κανεισ να με βοηθησει. περιμενω την συμβουλη σας